Keskustori.fi

TAPAHTUMAT | TAMPEREEN KESKUSTA

Tiistai 26.9.

Klo 10 Tanssiteatteri MD, Hällä-näyttämö
Pieni lelukauppa. Lelukaupan sulkeuduttua lelut heräävät taianomaiseen seikkailuun. Rumpalipoika Robin pitää paljon öisistä retkistään kaupassa. Tänä yönä seikkailusta erityisen tekee uusi Monna Marionettinukke, johon Robin rakastuu oitis. Kaupassa on myös salaisuus: sivussa pidetty Kissa Napoleon on alkanut taikoa leluja omaan värittömään maailmaansa. Mitä tapahtuu, kun tyttö ja poika ystävystyvät? Miten mahtaa salaperäisen viekas Napoleon siihen suhtautua… Vai oliko kaikki vain unta? Pieni lelukauppa on tarina ystävyydestä, erilaisuudesta ja sen hyväksymisestä. Tanssiesityksen kesto 40 min. Suositus yli 3-vuotiaille. Lue lisää

Klo 13–15.45 Pakkahuone
PÄIVÄHYPYT: KYÖSTI SALMEN & SINITAKIT.

Klo 17.30 Tampere-talo, Haru bar
AULAKLUBI: TIETOKIRJALLISUUSILTA. Vastapainon tietokirjallisuusillassa aiheena yliluonnollinen kokemus. Keskustelijoina kirjailijat Jeena Rancken ja Antti Eskola. Tilaisuuden juontaa kustantaja Kimmo Jylhämö. Vapaa pääsy.

Klo 19 Pub Simon
Hanskin tietovisa. Tietovisassa mittelöidään päivänpolttavien aiheiden ja yleistiedon parissa. Kolme parasta joukkuetta palkitaan. Lisäksi arvotaan yllätyspalkintoja.

Klo 22–04 Henry´s Pub
ACOUSTIC HOBBITS.

Jaa

ETSI SIVUILTA