Keskustori.fi

TAPAHTUMAT | TAMPEREEN KESKUSTA

Perjantai 27.4.

Klo 17–19 Pub Simon
Duunista S-duuriin - Joni Valkeejärvi.

Klo 18 Hällä-näyttämö
Piraattipäiväkirjat. Tampereen lääkiksen opiskelijamusikaali PIRAATTIPÄIVÄKIRJAT! Hurja ja jännittävä seikkailu kohti kahdeksatta merta voi alkaa, kun Pseudo nousee Hällä-näyttämölle suurempana kuin koskaan ennen: tätä huikeaa spektaakkelia on ollut tekemässä lähes 150 medisiinaria. Lue lisää

Klo 19 Tampere-talo, Iso sali
MAHLERIN TOINEN. Tampere Filharmonia. Santtu-Matias Rouvali, Silja Aalto, Lilli Paasikivi, Tampereen Filharmoninen Kuoro. Gustav Mahler (1860–1911): Sinfonia nro 2.

Klo 19 Bar K
Baaripähkinä - tietovisa. Baaripähkinä Pick & Mix on uudenlainen pubivisailu jossa SINÄ pääset vaikuttamaan visailun kysymyksiin! Visassa on mukana kuvia, musiikkia ja viihdyttäviä kysymyksiä laajasti eri aihealueista. Lue lisää

Klo 19 Pakkahuone
SOLMUSSA-KIERTUE. PIKKU G 21:00. Kesän 2017 festarivillityksen ja kahden loppuunmyydyn klubikeikan jälkeen Pikku G lähtee SOLMUSSA -kiertueelle keväällä 2018!

Klo 19.30 Tampere-talo, Pieni sali
TOPMOST. Maailmassa ei ole kuin muutama 60-luvulla alottaneita popyhtyeitä, jotka esiintyvät lähes alkuperäisessä kokoonpanossaan. Tunnetuin niistä on tietenkin Rolling Stones, jonka 60-luvun kokoonpanosta on yhä mukana kolme konkaria. Suomalainen Topmost pistää vieläkin paremmaksi. Yhtye on esiintynyt yli 50 vuotta yhä viiden alkuperäisjäsenen voimin: Gugi Kokljuschkin, Harri Saksala, Eero Lupari, Holle Holopainen ja Kisu Jernström. Edesmenneen Poku Tarkkosen tilalla vuodesta 2004 koskettimia on soittanut Tommi Lindell.

Klo 21 Klubi
KAURIINMETSÄSTÄJÄT 22:00. Nousukiidossa oleva elektropop-kaksikko lumoaa Klubin myöhäisillassa.

Klo 21–04 Viihdemaailma Ilona
Playa.

Klo 22 Telakka
Samuli Putro Pienenä. 15 €.

Klo 23 Jack the Rooster
The Francine.

Jaa

ETSI SIVUILTA