Keskustori.fi

TAPAHTUMAT | TAMPEREEN KESKUSTA

Lauantai 28.4.

Klo 11–17 Vooninki-sali, Finlayson, Väinö Linnan aukio
NYTdesign. Uusi kotimaisen muotoilun myyntitapahtuma Tampereella, Finlaysonin alueella 28.4. Korkealaatuisia uniikkeja tuotteita sekä taideteollisia piensarjatuotteita. Lue lisää

Klo 13 Hällä-näyttämö
Piraattipäiväkirjat. Tampereen lääkiksen opiskelijamusikaali PIRAATTIPÄIVÄKIRJAT! Hurja ja jännittävä seikkailu kohti kahdeksatta merta voi alkaa, kun Pseudo nousee Hällä-näyttämölle suurempana kuin koskaan ennen: tätä huikeaa spektaakkelia on ollut tekemässä lähes 150 medisiinaria. Lue lisää

Klo 16 Tampere-talo, Pieni sali
SATU SOPANEN JA TUTTIORKESTERI. Iki-ihana Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri viettävät juhlavuottaan juhlakonserttikiertueen merkeissä. Nämä musiikin moniosaajat ja lastenlaulattamisen todelliset ammattilaiset ovat tuttuja niin Pikku Kakkosesta kuin konserttiareenoilta ympäri Suomen. Emma-palkitun yhtyeen ohjelmistoon kuuluu kymmeniä klassikoiksikin muodostuneita hittikappaleita, perinteisiä lastenlauluja unohtamatta.

Klo 19 Tampere-talo, Iso sali
WIENIN FILHARMONIKOT. Orkesterivierailu maailman huipulta: Wienin filharmonikot konsertoivat Tampere-talossa huhtikuussa 2018! Maailman ainutlaatuisimmaksi musiikki-instituutioksi kuvattu 175 vuotta vanha Wienin filharmonikot lukeutuu maailman huippuorkestereihin.

Klo 20 Klubi
CHRYSTA BELL (USA) 22:00, NIGHTBIRD 21:00. Chrysta Bell, TV-sarja Twin Peaksin näyttelijä ja David Lynchin pitkäaikainen musiikillinen yhteistyökumppani, kiertää parhaillaan mittavalla Euroopan kiertueellaan.

Klo 21–05 Viihdemaailma Ilona
Playa.

Klo 23.30–05 Klubi
GOOD TIMES. DJ:t Antti ja Tero pöyhivät musiikin historian aarrearkuista tanssittavimmat jalokivet.

Jaa

ETSI SIVUILTA