VALIKKO

Keskustori.fi

TTT-Klubi | Ihan kusessa

Kuva: Petri Kovalainen.

Yksi mies, 31 roolihahmoa ja pitkälle toista tuntia – Lari Halmeen tähdittämä, TTT-Klubin monologimaraton saa sekä näyttelijän että katsojat hengästymään. Yksinpuhelusta tässä monologissa ei totisesti ole kysymys – Halme vaihtaa rooleja ketterästi muuttuen muotiravintolan pöytäbuukkarista milloin virolaiseksi mafisoksi, milloin suomenruotsalaiseksi hienostorouvaksi. Tai turkulaiseksi, tamperelaiseksi, japanilaiseksi, johtajaksi, masentuneeksi sihteeriksi, Jormien Jormaksi, tarjoilijatartyttöseksi jne.

Yhdysvalloissa jo 90-luvulla ensi-iltansa saaneen Fully Committed -näytelmän tekstin ovat käsiohjelman mukaan ”muovanneet, leiponeet ja maustaneet” Lari Halme ja ohjaaja Mika Eirtovaara. Se näkyy ja kuuluu iltapäivälehdistä tuttujen hahmojen niminä ja vilahtaapa seassa myös suositun tamperelaisravintolan nimi.

Muita mausteita ei paljoa tarvita: lavasteena on pöytä, varauskalenteri, vesipullo ja pari puhelinta. Silti TTT-klubin yhden miehen show on fyysisestikin läkähdyttävä. Halmeen valkoinen T-paita on esityksen jälkeen hiestä märkä ja neljä tarjoilijaakaan eivät riitä kaatamaan katsojille juomaa tarpeeksi nopeasti. Siitä huolimatta kombinaatio komedia ja kapakka saa jopa entisen turkulaisen nauramaan. Ihan kusessa noussee ainakin pikkujoulujuhlijoiden päähän kuin häkä!

LUE MYÖS: Yksi mies ja noin 30 roolia

Tampereen Työväen Teatteri

Jaa

Viimeksi päivitetty 18.03.2014 16:30

ETSI SIVUILTA

SUOSITUKSET | TEATTERIIN

tammi 16, 2019

Matka aikuisuuteen

satu pikkukuva
loka 28, 2018

Hauska ja haikea Kylä

hannele pikkukuva
syys 04, 2018

Kun kaikki huijaavat

kesä 16, 2018

Asennetta ja huumoria

tammi 28, 2018

Me selvisimme siitä

tammi 26, 2018

Kun ilosta tuli suru

loka 14, 2017

Täydellinen yllätys

syys 09, 2017

Taitavat kissat lumoavat