VALIKKO

Keskustori.fi

MUSIIKKITEATTERI PALATSI | Remu and the Hurriganes -musikaali

Kuva: Raisa Suuronen.

”Aaltonen on nyt vapaa” - ja siitä se lähti: yy, kaa, koo, nee ja menoksi! Musiikkiteatteri Palatsin uutuus ja koko maailman ensimmäinen musikaali Remusta ja Hurriganesista vei allekirjoittaneen, vanhan turkulaisrumpalin aikamatkalle nuoruuteen. Tarjolla on aitoa ganesmenoa kaikilla herkuilla, hittejä Get Onista My Only Oneen ja Hot Wheelsistä Bourbon Streetiin.

Miro Honkanen kunnostautui sekä rumpalina että muina remuina lausumalla laulun sanat samalla tavalla kuin esikuvansa. Hikinen urakka.

Uniklubin entisenä basistinakin tunnettu Teemu Rajamäki oli roolissaan kuin ilmetty Cisse ja kumpaakin Hurriganesin pääkitaristia esittänyt Jussi Ojanen yhtä sujuva ja toisaalta pidättyväinen kuin roolihahmonsakin.

Toisella puoliajalla vauhtiin päässeen esityksen helmiä ovat pirteät naiset Annika Eklund (seitsemässä roolissa) ja Päivi Lepistö (kolmessa roolissa). Ari Myllyselän kuuden roolin huippu on aitoakin aidompi Mikko Alatalo isännöimässä Hurriganesin vierailua Yleisradion legendaarisessa Iltatähti -ohjelmassa.

Musikaalin virallinen suojelija on itse Henry ”Remu” Aaltonen ja sen huomaa. Esityksessä riittää rock'n rollia ja on ihme, jos ei ala jalka vipattamaan viimeistään Bourbon Streetin kohdalla.

Höpinää tötteröön!

LUE MYÖS: Annika Eklund näyttelee seitsemää eri roolia Hurriganes-musikaalissa

Musiikkiteatteri Palatsi

Jaa

Viimeksi päivitetty 18.03.2014 16:52

ETSI SIVUILTA

SUOSITUKSET | TEATTERIIN

tammi 16, 2019

Matka aikuisuuteen

satu pikkukuva
loka 28, 2018

Hauska ja haikea Kylä

hannele pikkukuva
syys 04, 2018

Kun kaikki huijaavat

kesä 16, 2018

Asennetta ja huumoria

tammi 28, 2018

Me selvisimme siitä

tammi 26, 2018

Kun ilosta tuli suru

loka 14, 2017

Täydellinen yllätys

syys 09, 2017

Taitavat kissat lumoavat