VALIKKO

Keskustori.fi

Musiikkiteatteri Palatsi | Show Must Go On II

Kuva: Juha Sompinmäki.

Show Must Go On II

Rooleissa Kimmo Blom (Freddie Mercury), Marika Krook, Miro Honkanen, Ari Myllyselkä, Jukka Mänty-Sorvari, Jussi Ojanen, Tero Tanhuanpää, Joona Mänty-Sorvari ja Christian Lairikko.
Kä­si­kir­joi­tus Katariina Leino
Ohjaus Petri Lairikko
Kapellimestari Mikko Kangasjärvi
Lavastus Tapio Keskitalo 
Valosuunnittelu Pekka Rahko
Äänimiksaus Juha Seppänen
Puvut Elina Vättö
Koreografi Mönzi Kurbanali
Ensi-ilta 16.10.2013 Musiikkiteatteri Palatsissa

BLOM on painonsa arvoinen platinassa. Kaverin maneerit, mimiikka ja gestiikka on 110% elohopeaa. Artistille pitäisi saada jaksolliseen järjestelmään oma ruutu, alkuaine Bl, suurella atomipainolla, mikä säteilee...

Show Must Go On II on täynnä Freddie Mercury -tulkintaa. Taustalla pyörii juoni, joka on hieman kuin matriksi, väliaine, joka sitoo loistavan musiikin musikaalipaketiksi. Bändi soittaa oikeasti ainakin suurimmaksi osaksi, rappusten takana on pianisti piilossa. Minimaalista epätarkkuutta löytyi bändin soitannassa, mutta niinhän aina live-esityksissä, kuuluu vallan asiaan. Marika Krookin upea, savuinen ääni niin ikään vakuutti ja sopi hienosti miesten tulkintojen lomaan.

Freddie avasi hieman taustojansa, missä kaikkialla hän oli asunut ja elänyt, Intia, Sansibar/Tansania, Iran. Parvelle saattoi haistaa Sansibarin kukkien ja mausteiden tuoksut....

Palatsi on juuri sopivan hieno ja kokoinen miljöö tälläiselle esitykselle Tampereen kokoisessa kaupungissa. Yleisö näytti nauttivan ja laulavan mukana tutuimpia kappaleita, mikä on aina varma kevään merkki.

Musiikkiteatteri Palatsi

Jaa

Viimeksi päivitetty 18.03.2014 16:52

ETSI SIVUILTA

SUOSITUKSET | TEATTERIIN

tammi 16, 2019

Matka aikuisuuteen

satu pikkukuva
loka 28, 2018

Hauska ja haikea Kylä

hannele pikkukuva
syys 04, 2018

Kun kaikki huijaavat

kesä 16, 2018

Asennetta ja huumoria

tammi 28, 2018

Me selvisimme siitä

tammi 26, 2018

Kun ilosta tuli suru

loka 14, 2017

Täydellinen yllätys

syys 09, 2017

Taitavat kissat lumoavat