VALIKKO

Keskustori.fi

Lumoavan ihana ja hauska

 TT | Ulkomaalainen

Aliisa Pulkkinen ja Ville Majamaa. (Kuva: Harri Hinkka)

 

AI, AI, kyllä nyt sai nauraa! Sitä toivoinkin ja esitys todellakin täytti odotukseni. Kerrassaan hykerryttävän hauska, viihdyttävä ja lumoavan ihana näytelmä.

Näin Tampereen Teatteri kertoo komediasta Ulkomaalainen: ”Juro Charlie lähtee ystävänsä houkuttelemana hermolomalle piskuiseen tuppukylään Amerikan syvään etelään. Koska juttelu ventovieraiden kanssa saa Charlien pakokauhun valtaan, päättävät kaverukset narrata majatalon emäntää, että Charlie on ulkomaalainen. Charlie ei mukamas ymmärrä puheesta hölkäsen pöläystä – ja siitäkös soppa syntyy!”

Esityksestä välittyi hauskuuden lisäksi lämpöä, sydämellisyyttä ja kodikkuuttakin, johon omalta osaltaan vaikutti tummanpuhuva, mökkimäinen lavastus.

Ihastuttavasta näytelmästä saa kiittää ohjaaja Tommi Auvista ja näyttelijöitä, joista mielestäni jokainen onnistui hyvin roolissaan. Niin sanotusti kaikki puhalsivat yhteen hiileen. Ville Majamaa on yksi suosikkinäyttelijöistäni, mutta nyt voisin melkein perustaa hänelle fan clubin. Aivan huikea suoritus! Myös Tomi Alatalon eleetön näytteleminen vetosi minuun.

Näytelmän tarinasta vielä sen verran, että loppujen lopuksi Charlielle reissu Amerikkaan taisi olla onnenpotku. Juro kaveri löysi itsestään uusia puolia.

Tätä näytelmää voin suositella varsinkin, jos vähänkin kaipaat taukoa arjesta ja pipo tuntuu olevan tiukalla. Nauruterapiaa parhaimmillaan!

Ulkomaalainen

Käsikirjoitus Larry Shue Suomennos Henri Kapulainen
Ohjaus Tommi Auvinen
Lavastussuunnittelu Marjatta Kuivasto
Pukusuunnittelu Mari Pajula
Rooleissa Ville Majamaa, Aliisa Pulkkinen, Eeva Hakulinen, Matti Hakulinen, Ilpo Hakala, Tomi Alatalo, Martti Manninen / Ilkka Uolevi
Ensi-ilta 2.9.2016 Tampereen Teatteri, Frenckell-näyttämö

Jaa

ETSI SIVUILTA

SUOSITUKSET | TEATTERIIN

loka 16, 2019

Se, mikä oikein on

tammi 16, 2019

Matka aikuisuuteen

satu pikkukuva
loka 28, 2018

Hauska ja haikea Kylä

hannele pikkukuva
syys 04, 2018

Kun kaikki huijaavat

kesä 16, 2018

Asennetta ja huumoria

tammi 28, 2018

Me selvisimme siitä

tammi 26, 2018

Kun ilosta tuli suru