VALIKKO

Keskustori.fi

Loistava tärppi pikkujoulukauteen!

Tampereen Työväen Teatteri | Mars vs. Venus?

Stand up -parisuhdekomediassa naurattavat koomikot Johanna Tohni ja Riku Suokas, pariskunta ihan oikeassakin elämässä. (Kuva: Kari Sunnari).

 

SEKÄ Johanna Tohni että Riku Suokas olivat molemmat itselleni vielä näkemättömiä ja vieraita koomikkoja, joten ennakko-odotuksia ei ollut ja hyvä niin. Oikeastaan olin etukäteen lukenut vain pari lausetta esityksen esittelystä. Ja oikeastaan tiesin vain, että kyse oli komiikasta. Jälleen hyvä niin.

Esitys rytmittyi Tohnin ja Suokkaan vuorotellessa mukavasti eteneviksi kokonaisuuksiksi. Lisäksi ensimmäinen puoliaika käsitteli enemmän arkielämää, uusperheen haasteita sekä miehen ja naisen moninaisia eroavaisuuksia, kun taas toisella puoliajalla mentiin reilusti vyön alle. Hieman tässä itsekin pohdin Tohnin vinkkaamaa laulavaa pippeliä ja miten se tehdään.

Olen kova myötähäpeämään ja jännitin, kuinka pystyn esityksen katsomaan. Ihan turhaan, useaan otteeseen nauroin vedet silmissä ja samaistuin. Missään vaiheessa en kokenut, että toista sukupuolta olisi tarpeettomasti lytätty tai mollattu, vaan outoudet tuotiin esiin tyylillä. Asetelmahan oli toki kaksintaistelumainen, mutta kovin veristä sotaa ei syttynyt. Monista asioista ei voinut muuta kuin olla samaa mieltä.

Ensi-illan jälkeen oli hyvä mennä hymyssä suin hihitellen nukkumaan ja harmitella, ettei muista niitä paria heittoa joiden kohdalla ajattelin, että tuo täytyy muistaa….


Kirjoittaja toteuttaa omaa luovuuttaan siirtolapuutarhalla siirtelemällä kasveja ja nauttii toisten luovuudesta teatterin maagisessa maailmassa.

 

Mars vs. Venus?

Käsikirjoitus Riku Suokas, Johanna Tohni ja Heikki Syrjä
Ohjaus Riku Suokas
Pääosissa Riku Suokas ja Johanna Tohni
Ensi-ilta 21.9.2017 TTT-Klubi, Tampereen Työväen Teatteri

Teatterin sivulle

Jaa

ETSI SIVUILTA

SUOSITUKSET | TEATTERIIN

loka 16, 2019

Se, mikä oikein on

tammi 16, 2019

Matka aikuisuuteen

satu pikkukuva
loka 28, 2018

Hauska ja haikea Kylä

hannele pikkukuva
syys 04, 2018

Kun kaikki huijaavat

kesä 16, 2018

Asennetta ja huumoria

tammi 28, 2018

Me selvisimme siitä

tammi 26, 2018

Kun ilosta tuli suru