Keskustori.fi

Konsertilla apua Hämeenkatu 10:n asukkaille

Klubilla 26.1. esiintyy mm. Minka Kuustonen.

Kuvat Keskustori.fin arkisto

Pro Hämeenkatu 10 -hyväntekeväisyyskonsertilla halutaan auttaa Hämeenkatu 10:n asukkaita, jotka kokivat taloudellisia menetyksiä 22. marraskuun tuhopoltossa. Heillä ei ollut kotivakuutusta. Lisäksi tapahtuman järjestäjät sekä taiteilijat haluavat samalla kunnioittaa palossa kuolleiden nuorten muistoa.

Konsertti pidetään keskiviikkona 26. tammikuuta Klubilla.

Yksi illan esiintyjistä on näyttelijä Minka Kuustonen (yllä), joka myös asui Hämeenkatu 10:ssa.

– Tuntuu hyvältä, että ihmiset kokoontuvat tärkeän asian äärelle ja että voi omalta osaltaan ja yhdessä kunnioittaa vainajien muistoa sekä voi olla avuksi niille, joilla ei ollut kotivakuutusta.

Konsertissa esiintyjät esittävät muutaman kappaleen.

– Minua säestää pianolla opiskelukaverini näyttelijä Liisa Pöntinen. Laulan minulle tärkeitä biisejä, jotka haluan jakaa kuulijoiden kanssa.

– Biisit ovat sekä suomen- että englanninkielisiä. Laulan yhden oman kappaleeni sekä muutaman coverbiisin, joista yksi on John Prinen tuotantoa. Loput pidettäköön yllätyksenä.

Konsertissa esiintyvät lisäksi muun muassa M.A. Numminen, Black Motor & Kusti Vuorinen, Petra Tikkanen, J.K. Ihalainen ja Dave Lindholm.

Maailmantango-festivaalin johtaja Simón Riestra on ideoinnut konsertin. Hän asuu itsekin Hämeenkatu 10:ssa. Konsertissa kerätyt varat ohjataan Pirkanmaan Rasmus-verkoston (Rasismin vastaisen työn tuki ry.) kautta niille asukkaille, joilla ei ollut kotivakuutusta. Tapahtuman järjestää Maailmantango -festivaalin työryhmä yhteistyössä Pirkanmaan Rasmus-verkoston ja Ravintola Klubin kanssa.

Pro Hämeenkatu 10 -hyväntekeväisyyskonsertti klo 19 alkaen 26.1. Klubilla. Ovet aukeavat klo 18. Liput 10 euroa.

Jaa

Viimeksi päivitetty 21.08.2012 14:04