Keskustori.fi

"Tää on rakkauden työ!"

Satu Silvo ja Reidar Palmgren näyttelevät yhdessä.

Satu Silvo ja Reidar Palmgren näyttelevät tarjoilijoita, joiden välillä leimahtaa rakkauden liekki. Näyttelijäpariskunta toteaa, että nyt on hyvä vaihe näytellä yhdessä ja vielä rakastunutta.

– Olemme etukenossa valmiina, heittää Reidar Palmgren.

Vain Bocelli puuttuu -komedia saa ensi-iltansa Tampereen Komediateatterissa 16. huhtikuuta. Näytelmäkirjailija Pasi Lampelan kirjoittama teos kertoo modernista työelämästä, unelmista, riskinotosta ja rakkaudesta. Komedia on hänen kihlalahjansa Silvolle ja Palmgrenille.

– Tää on rakkauden työ!, tietää Lampela.

Näytelmän ohjaaja Antti Majanlahti (oik.) iloitsee, kun rooleihin saatiin täydellinen kaksikko. Silvon esittämä Mirkku on keski-ikäinen yksinhuoltajaäiti ja Palmgrenin Kaitsu keikkatyöläinen.

Miten luonnehditte toistenne tapaa tehdä töitä?

– Satu räväyttää tiskille suoraan juttuja, isolla pensselillä. Minä lähden liikkeelle hiljaa ja iisisti, miettii Reidar Palmgren.

– Kyllä, ja sitten Reidarissa näkyy jääräpäisyys. Se on hyvä ominaisuus, tahtotila. Siinä ei ole epävarmuutta, toteaa Satu Silvo.

– Meillä on samanlainen huumonrintaju, kiteyttää Reidar Palmgren.

Vain Bocelli puuttuu -komedia esitetään kuusi kertaa Tampereen Komediateatterissa. Sen jälkeen näyttelijäpariskuntaa lähtee kiertämään ja esittämään näytelmää ympäri Suomea muun muassa teattereihin ja yrityksiin.

Jaa

Viimeksi päivitetty 24.09.2017 16:11