Keskustori.fi

Tunnetut tamperelaiset ja salainen talentti

Palatsin Talent-kisa alkaa: laulua, ilmakitaraa, monologia...

Sinustako Palatsin Tähti? Musiikkiteatteri Palatsi hakee tänä keväänä Palatsin Tähteä. Music Bar Palatsin estradilla pidetään aikuisten alkukilpailut 15. huhtikuuta ja 6. toukokuuta. Lasten alkukilpailu on 7. toukokuuta. Ikäraja 10 vuotta. Finaali on toukokuun lopulla. Sekä lasten että aikuisten kisan voittaja pääsee esiintymään Musiikkiteatteri Palatsin päänäyttämölle.

15.4.2011: Kisa alkaa tänään perjantaina 15. huhtikuuta. Kuinka hyvin on ilmoittautuneita ja millaisilla talenteilla ihmiset esiintyvät?

– Aikuisten alkukilpailut on jo täynnä, mutta lasten alkukilpailuun mahtuu vielä. Suurin osa talenteista liittyy musiikkiin, kuten laulamiseen. Mutta on myös muitakin, esimerkiksi tanssia, komiikkaa, ilmakitaraa ja monologia, kertoo myyntipäällikkö Minna Mänty-Sorvari Palatsilta.

Kilpailu alkaa iltakymmenen kieppeillä.

– Odotamme raadimme jäsentä Kimmo Blomia, joka tulee niin pian kuin ehtii suoraan Palatsin Queen-musikaalin Freddie Mercuryn roolista. Raadissa on lisäksi Palatsin toimitusjohtaja Petri Lairikko sekä median edustajana Mervi Juutilainen Tori-lehdestä.

– Kilpailusta on tarkoitus tehdä jatkuva, eli ensi vuonna taas.

Tunnetut tamperelaiset paljastavat salaisen talenttinsa

Tunnetut tamperelaiset kertovat tässä salaisen talenttinsa, joka on täysin eri kuin mistä heidät tunnetaan.

Sami Hintsanen, muusikko, näyttelijä (yllä).

– Jalkapallon pomputtelulla voisin osallistua. Olin lapsena ja nuorena innokas futari ja olen edelleen. Lopetin sen, kun en enää pärjännyt siinä. En varmaan menestyisi tässäkään, mutta tällä haluaisin osallistua.

– Jos lajin ei tarvitse olla niin konservatiivinen, toinen talenttini olisi kynsien pureskelu. Kukaan ihminen ei pysty pureskelemaan kynsiään niin syvälle kuin minä.

Elina Vettenranta, laulaja.

– Meille tuli syksyllä Lewis-niminen lintukoira, jonka kanssa esiintyisimme ja tekisimme temppuja. Lewis on nyt 7,5 kuukauden vanha metsästyskoira, rodultaan münsteri, ja senkin takia sitä pitää kouluttaa. Hän on hyvä noutaja ja hyvin oppivainen.

– Toinen vaihtoehto on, että käyttäisin talentissa vaatesuunnittelijan ammattiani, ja suunnittelisin vaikka nuken päälle hienon asun. Lewisin kanssa temppuilu olisi kuitenkin viihteellisempi esitys.

Vettenrannan kuva: Kirsi-Marja Savola.

Juha Siro, kirjailija.

– Minusta piti tulla oopperalaulaja, joten varmasti vetäisin jonkin aarian. Tampereen musiikkiopisto sijaitsi Hämeenkatu 9:ssä silloin, kun olin vasta toisella kymmenellä. Pihapiirissä musiikkiopiston rehtori kuuli lauluani ja pyysi minut koelauluun.

– Olin liian nuori opistoon, mutta rehtorin vaimo lupasi antaa yksityistunteja ja tehdä minusta oopperalaulajan.

– Kävin Nokialla hänen kotonaan tunneilla, ja lauloin kolmessa kuorossa. Sitten murrosikä ja elämä toi muita kiinnostuksen kohteita ja laulut jäivät.

Hessu-koira, ”näyttelijä” Tampereen Teatterin New Karleby -näytelmässä.

– Olen 12-vuotias pyreneittenpaimenkoira ja hyvä paimentamaan. Voisin kisailla paimentamisessa. Toisaalta olen kova syömään. Suurta herkkuani on sellainen naudanlihanmakuinen kuivamuona. Sitä voisin syödä vaikka kuinka paljon vaan.

– Ehkä paras talenttini on tämän ruoan ahmiminen. Ja jos se on palkintona, pystyn ihan mihin vaan. Ryömin vaikka otsallani.

Karoliina Blackburn, näyttelijä.

– Talentti olisi uimahypyt, jota olen harrastanut kolme, neljä kertaa viikossa puolentoista vuoden ajan. Kisassa bravuurini olisi taaksepäin voltti viidestä metristä. Harrastan uimahyppyjä omaksi ilokseni, ja se on hyvää vastapainoa työlleni. Se vaatii täydellistä kehon hallintaa ja rytmiikkaa. Lisäksi saa nauttia vesielementistä.

– Parasta on, kun oppii koko ajan uutta. Se tekee onnelliseksi ja pitää hyvällä tuulella.

Musiikkiteatteri Palatsi 

 

Jaa

Viimeksi päivitetty 04.12.2012 15:10