Keskustori.fi

Särkänniemi tarjoaa ohjelmaa enemmän kuin ennen

Huvipuistossa seikkailee Kapteeni Koukku.

Asiakkaiden toivomusten mukaisesti Särkänniemen huvipuisto tarjoaa kesällä enemmän ohjelmaa kuin ennen.

Kesän uutuus on Peter Pan -show, jonka Särkänniemi toteuttaa yhteistyössä Musiikkiteatteri Palatsin kanssa. Juhannuksesta lähtien huvipuiston alueella seikkailevat tiistaista lauantaihin Peter Pan ja tietysti Kapteeni Koukku. Esityksessä näyttelevät musikaaleista ja televisiosta tuttu Saija‐Reetta Kotirinta(Leena) sekä Palatsiteatterin tähdet Kimmo Blom (Peter Pan) ja Jukka Mänty‐Sorvari (Kapteeni Koukku, kuva yllä).

MTV3:n Pitkä kuuma kesä -ohjelma jatkuu. Ohjelman uudet juontajat ovatSusanna Laine ja Mikael Konttinen. Musiikkia tarjoilee tuttuun tapaan Lenni‐Kalle Taipaleen yhtye yhdessä vierailevien artistien kanssa.

Kuva Särkänniemen Elämyspuisto

Huvipuiston muita uutuuksia ovat Mustat Aukot -planetaario‐ohjelma, kyyttölehmät Lasten Eläintarhalla sekä Tanganjikajärven paludaarioallas Akvaariolla.

Tuulimylly tuottaa sähköä Regatta-laitteeseen

Särkänniemi on tehnyt sopimuksen Tampereen Sähkölaitoksen kanssa ja käyttää nyt Tammerkosken vesivoimalla tuotettua vihreää lähisähköä.

Särkänniemen nokkaan on myös noussut Tampereen Sähkölaitoksen toimittama 18‐metrinen tuulimylly, joka tuottaa sähköä Regatta‐laitteen tarpeisiin. Särkänniemi on hakenut myös Joutsenmerkkiä ravintolatoiminnalleen.

Juhannuksesta alkaen Särkänniemi on avoinna päivittäin kello 10–20 elokuun puoliväliin saakka.

Jaa

Viimeksi päivitetty 04.12.2012 19:20