Keskustori.fi

Keskustorille tulee iso chilifest elokuussa

Viime vuonna suuren suosion saavuttanut chilifestivaali laajenee.

Kuva Jukka Vahtera

Tänä vuonna 20.–21. elokuuta Tampereen Keskustori täyttyy tulisesta meininkistä Chilifest Finlandin ajaksi. Viime vuonna Jack the Roosterissa järjestetty Naga 2010 -chilifestivaali sai niin suuren suosion, että tapahtuma saa tänä vuonna isommat puitteet.

Keskustorin tapahtuma-alueelle tulee chilistreet, chililava, anniskelualue sekä entistä enemmän näytteilleasettajia ja ruokatarjontaa. Lisäksi Tampereen ravintoloissa on viikonlopun ajan tarjolla erityisiä chili-menuita.

Festivaalissa kisaillaan chilinsyönnin MM-tittelistä. Lisäksi eri chilituottajat ja -harrastajat jakavat tietouttaan ohjelmanumeroissa, joihin myös yleisö pääsee osallistumaan. Chilikastike-kilpailu on uusi kisa, johon ennakkoon ilmoittautuneet harrastajat pääsevät omatekoisen kastikkeensa kanssa.

Radio 957 hakee yhtä naista ja miestä Ysiviisseiskan Chilitiimin, joka osallistuu chilinsyönnin MM-kilpailuihin. Radio 957 tarjoaa tällä kaksihenkiselle joukkueelle mahdollisuuden harjoitella kesän aikana chiliruokien syömistä kustannuksetta ennakkoon. Tiimin kokoaminen alkaa toukokuun lopulla ja harjoituskausi kestää koko kesän. Ilmoittautuminen kisaan tapahtuu netissä Radio 957:n sivuilla.

Chilifest Finland on koko perheelle tarkoitettu maksuton tapahtuma, jonka tarkoituksena on jakaa chilitietoutta, reseptejä, maistella chilejä ja herkullisia ruokia sekä pitää hauskaa porukalla. Tapahtuman järjestää Suomen Chiliyhdistys Ry, ravintola Jack The Rooster ja Poppamies.fi-verkkokauppa.

Chilifest Finland 

Jaa

Viimeksi päivitetty 03.05.2011 19:38