Keskustori.fi

Kiekkoleijonat tulevat maanantaina Keskustorille

Iltaseitsemältä alkavassa juhlassa myös tamperelaisia muusikoita.

Kuva Marko Hannula, Suomen Jääkiekkoliitto

Tampereella päästään lopultakin juhlistamaan Suomen jääkiekon maailmanmestaruutta yhdessä leijonien kanssa. Kansanjuhla kiekkoleijonien ja jääkiekon MM-pokaalin kunniaksi on maanantaina 23. toukokuuta kello 19–20.30.

Apulaispormestari Perttu Pesä iloitsi torstaiaamuna, että yli puolet MM-joukkueesta on jo ilmoittanut tulevansa Tampereelle ja lisää ilmoittautuu. Torstaina iltapäivällä on vahvistunut, että voitokkaasta MM-joukkueesta Tampereelle saapuvat ainakin Pasi Puistola, Anssi Salmela, Niko Hovinen, Leo Komarov, Janne Lahti, Teemu Lassila, Antti Pihlström, Tuomo Ruutu, Topi Jaakola, Lasse Kukkonen, Jani Lajunen ja Sami Lepistö. Tamperelaisten ihasteltavaksi saadaan myös kultainen MM-pokaali.

Leijonien lisäksi lavalla tunnelman takaavat Pate Mustajärvi, Pantse Syrjä, Jussi Selo ja Lari Halme. Kansanjuhlan bändinä on Alabama House Band Louis Son johdolla. Sami Hintsanen juontaa illan.

Tilaisuutta voi seurata sekä Tampereen Teatterin eteen sijoittuvalta esiintymislavalta että suurelta screeniltä. Tapahtuman pääjärjestäjä on Tampereen kaupunki.

Jaa

Viimeksi päivitetty 19.05.2011 15:29