Keskustori.fi

TT lähti kesälaitumille ja aurinko paistoi

Teatterinjohtajan ensimmäiseen vuoteen mahtui kohokohtia.

Tampereen Teatterin johtaja Reino Bragge (yllä) myhäili tyytyväisenä, kun hänen ensimmäinen vuotensa teatterin johtajana päättyi aurinkoisissa tunnelmissa Tampereen Kauppaseuran, Torstinmäki säätiön ja Tampereen Teatterin Naisyhdistys ry:n stipendien jakoon.

Bragge kertoo, että ensimmäisen vuoden jokainen päivä on pitänyt sisällään kohokohtia, kun uudessa talossa on saanut tutustua ihmisiin ja on tullut eteen uusia asioita.

– On ollut hienoa, että pääsin myös näyttelemään New Karleby -näytelmässä. Sekä tietysti Kulttuuriravintola Kiven aukeaminen uudistuneena.

Näyttelijä Arttu Ratinen (yllä vas.) vastaanotti Tampereen Kauppaseuran Kirmo Bergiukselta 1 000 euron stipendin, jonka sai myös näyttelijä Elina Salovaara.

Torstinmäki säätiön stipendin saivat näyttelijät Tuija Vuolle (yllä), Elina Salovaara, Natalil Lintala, Seppo Mäki, Ilpo Hakala ja Esa Latva-Äijö. Tampereen Teatterin Naisyhdistys ry myönsi puolestaan stipendit Natalil Lintalalle, Ville Majamaalle sekä näyttämöpäällikkö Janne Mäkelälle.

Tampereen Teatterin kevään viimeisenä esityksenä nähdään lauantaina 21. toukokuuta ohjelmistosta poistuva Lentävät morsiamet.

Tampereen Teatteri 

Jaa

Viimeksi päivitetty 20.05.2011 18:31