Keskustori.fi

Komediateatteri muuttuu hulvattomaksi hotelliksi

Jukka Leisti näyttelee kesän tutulla näyttämöllä.

Kuva Petri Heinonen

Hulvaton hotelli saa ensi-iltansa 8. toukokuuta Tampereen Komediateatterin kesäteatterissa. Näytelmän on ohjannut Panu Raipia, jolle tämä suvi on jo 30. kesä kesäteatterissa. Hän on työskennellyt 10 kesää Pyynikin kesäteatterissa ja 20 kesää Komediateatterissa.

Ray Cooneyn kirjoittamassa näytelmässä Hulvaton hotelli hallituksen hurmuriministeri on päätynyt muhinoimaan Westminster Hotelliin oppositiojohtajan sihteerin kanssa. Täydellisen illan pilaa huoneesta löytyvä omituinen tunkeilija, josta ei sovi ilmoittaa poliisille eikä hotellin johdolle. Poliittista skandaalia vältellään kaikin keinoin.

Suomen Kansallisteatterin näyttelijä Jani Karvinen keikaroi ministerinä ja debytoi syntymäkaupungissaan. Jukka Leisti näyttelee ministerin erityisavustajaa. Oppositiojohtajan sihteerinä on Karoliina Blackburn, joka nähdään nyt ensimmäistä kertaa Komediateatterissa. Muissa rooleissa ovat Emilia Pokkinen, Heikki Railevirta, Esko Rissanen, Harri Penttilä, Hannu Kivinen, Senja Meriläinen ja Niina Heinonen.

Esityksen lavastaa Markus R. Packalén ja puvut suunnittelee Ulla-Riitta Lehtonen. Hulvaton hotelli ottaa vierailijoita vastaan kesän aikana 60 kertaa. Viimeinen esitys on 14. elokuuta. Katsojatavoite on 24 000 kävijää.

Komediateatteri aloitti kesäkautensa jo aikaisemmin musiikkisadulla Pinokkio, jota on esitetty nyt liki 30 kertaa.

Tampereen Komediateatteri 

Jaa

Viimeksi päivitetty 03.06.2011 21:11