Keskustori.fi

Taikuutta aikuisille Teatteri Siperiassa

Amerikkalainen taikuri Ray Eden tuo show'nsa Tampereelle.

– Tuomme Suomeen jotain uutta. Taikuus on niin paljon muutakin kuin vain lasten viihdyttämiseen tarkoitettu tapahtuma. Haluamme tarjota suomalaisille New York Cityn sofistikoitunutta komediaa ja ihmeitä, Las Vegas Stripin välkkeen ja glamourin kera!, kertoo taikuri Ray Eden

Teatteri Siperiassa muuttuu Las Vegasin kabareeksi heinäkuussa kuutena päivänä. Show on sekoitus komediaa ja taikuutta Las Vegasin kabaree-esitysten tyyliin. Se on sekoitus Stand Up -komikkaa ja mysteeriä. Yleisö pääsee näkemään taikuuden ohessa myös burleskia ja käärmenaisen. Esityksen lopussa saadaan maistiaisia suoraan kansallis-eepoksemme Kalevalan sivuilta. Ikäraja esityksiin on on K15.

Ray Eden on aikuisten taikuuteen erikoistunut ammattilainen taikuri. Hän on esiintynyt New Yorkin komediaklubeilla. Hän oli myös talon taikuri maineikkaassa Le Bar Bat -ravintolassa New York Cityssä ja Old Mill Innissä New Jerseyssä.

Eden on asunut Suomessa yli 10 vuotta, ja sinä aikana on tehnyt taikuutta yksityistapahtumissa, yrityksissä, varainkeruutapahtumissa, ja esiintynyt useissa Suomen television ohjelmissa. Hänen viimeisin esiintymisensä televisiossa oli Jim Salabim Taikashow (TV2). Eden on tehnyt taikuutta yli 20 vuotta ja on kirjoittanut kirjan Taikuus ja keskiajan taikuri.

Viva Las Magic 20.7, 22-23.7 ja 27-29.7. klo 19.00-20.30.

Jaa

Viimeksi päivitetty 27.07.2011 14:47