Keskustori.fi

Ranskalainen ruokatori tulee Keskustorille

Team Fantastique kiertää ympäri Eurooppaa: Tampereella 2.–15. elokuuta

Peräti parin viikon ajaksi Tampereelle saapuu ensimmäistä kertaa ranskalainen ruokatori. Ranskasta saapuva Team Fantastique -ryhmä myy Keskustorilla muun muassa maukkaita juustoja, makkaroita, leivonnaisia, oliiveja ja mausteita. Ranskalainen ruokatori on jo saavuttanut suuren suosion Helsingissä.

Enteitä hyvästä suosiosta on jo näkyvissä Tampereellakin. Ranskalaisen ruokatorin Facebook-ryhmä on kerännyt parissa päivässä yli 2 700 osallistujaa.

Ympäri Eurooppaa kiertävä Team Fantastique koostuu reilusta kymmenestä kauppiaasta, joiden autoista voi ostaa vastaleivottua leipää ja croissantteja, tuoksuvia mausteita, makeisia ja kuivattuja hedelmiä sekä erilaisia pateita, piiraita ja säilykkeitä sekä käsintehtyjä saippuoita. Ryhmän mukana Keskustorille saapuu muun muassa kaksi leipuria ja 16-metrinen leipomoauto uuneineen.

Ranskalainen ruokatori Keskustorilla 2.–15.8. Avajaispäivänä 2.8. tori on avoinna klo 12–21. Tapahtumien yössä 4.8. avoinna klo 12-24. Muulloin avoinna joka päivä klo 12–18.

Ryhmä Facebookissa: Ranskalainen ruokatori 

Jaa

Viimeksi päivitetty 27.07.2011 14:56