Keskustori.fi

Doom Unitin Japesta ruokakriitikko

Ravintola Masuunin ruokia arvioi seitsemän ruuan ystävää.

Sokos Hotel Ilveksen ravintola Masuuni haki keväällä ruokakriitikoita maistelemaan ja kertomaan mielipiteensä ravintolan ruuasta. Masuunin ruokakriitikoiksi on valittu Maarit Rautio, Aino Myllymäki, Emmi ja Aki Liinalaakso, Timo Lahti sekä Doom Unit -yhtyeen Jape (yllä) & Julli. Kriitikkojen pesti kestää kesäkuulle 2012 saakka.

Kriitikot arvostelevat Masuunin viisi kertaa vuodessa vaihtuvan ruokalistan. Kriitikot ovat jo arvioineet syyskauden ensimmäisen ruokalistan, ja arviot löytyvät Masuunin blogista.

– Erinomaisia hakemuksia tuli todella paljon ja valinnat olivat vaikeita. On hienoa, että kaupungissa on näin paljon hyvän ruuan ystäviä. Valituilla kriitikoilla on hyvin erilaiset taustat, joten uskon, että heiltä tullaan saamaan kommentteja erilaisista näkökulmista, kertoo ravintolapäällikkö Ville Pulkkinen ravintola Masuunista

Jokaiselle Masuunin kriitikolle ja valitsemalleen avecille tarjotaan aina kulloiseltakin uudelta ruokalistalta eri menukokonaisuus ruokajuomineen.

Kriitikkojen mielipiteet ja arviot julkaistaan ravintola Masuunin blogissa.

– Mielipiteet julkaistaan sellaisenaan. Tarkoituksemme on tarjota asiakkaillemme puolueeton arvio ruuastamme. Samalla saamme myös itse kullanarvoista palautetta. Kriitikoiden käyttäminen on meille aivan uusi juttu, sanoo keittiömestari Mikko Kautto.

Jaa

Viimeksi päivitetty 10.08.2011 15:27