Keskustori.fi

Autoton päivä torstaina 22. syyskuuta

Keskustan pysäkeillä esitellään, miten aikataulut saa omaan kännykkään

Autottomana päivänä torstaina 22. syyskuuta Tampereen joukkoliikenne esittelee upcode-koodeja, joiden avulla pysäkkiaikataulut saa helposti omaan kännykkään. Hämeenkadun pysäkeillä kiertää promoottoreita esittelemässä palvelua ja neuvomassa alkuun.

Jokaisella pysäkillä on oma upcode-koodinsa, joka löytyy pysäkkikatoksen aikataulukaapista. Koodin lataamiseen tarvitaan kamerakännykkä ja Upcode-sovellus, joka ladataan ensin kännykkään ilmaiseksi osoitteesta www.upcode.fi. Palvelu on maksuton lukuun ottamatta normaaleja tiedonsiirtomaksuja. Siirry palveluun 

Sovelluksesta on erityisesti hyötyä niillä pysäkeillä, joilla ei ole isoa infonäyttöä. Ohjeet koodin lataamiseen joukkoliikenteen sivuilta: Lue lisää 

Autottoman päivän kunniaksi joukkoliikenne tarjoaa jokaiselle kertalipun ostajalle maksutta matkakortin, joka normaalisti on viisi euroa.

Tarjous koskee kaikkia autottomana päivänä 22. syyskuuta ostettuja kertalippuja. Säästä kertalippu ja esitä se asiakaspalvelussa lokakuun loppuun mennessä, ja saat matkakorttisi ilman käsittelymaksua. Joukkoliikenteen asiakaspalvelu sijaitsee osoitteessa Frenckellinaukio 2 B.

Jaa

Viimeksi päivitetty 20.09.2011 14:07