Keskustori.fi

Anna-Kaisa Ikonen – Keskustori.fin 500. kaveri

”Hyppäsin Facebookiin vasta kesällä.”

Anna-Kaisa Ikonen, olet Keskustori.fin 500. kaveri Facebookissa - onneksi olkoon!

Missä päin maailmaa vaikutat?

– Asun Tampereella. Olen hallinto- ja kuntaministeri Henna Virkkusen valtiosihteeri, ja käyn päivittäin töissä Helsingissä. Tampereella olen syntynyt, mutta olen käynyt välillä muualla. Mutta ei täältä voi mihinkään lähteä, tänne aion jäädä.

Miten olet viihtynyt Facebookissa?

– Hyppäsin mukaan Facebookiin vasta kesällä. Ylipäänsä on ollut kivaa, kun sieltä on löytynyt ihmisiä vuosien varrelta. Keskusteluringit palvelevat työtäni, mutta myös yksityiselämässä saa tietää, mitä ystäville kuuluu eri puolilla maailmaa.

Voisitko enää elää ilman Facebookia? Kuinka usein käyt siellä?

– Facebook on kyllä tempaissut mukaansa eikä siitä olisi ainakaan helppoa luopua. Käyn Facebookissa lähes joka ilta, päivisin en juuri ehdi.

Millainen on suhteesi Tampereeseen ja Keskustoriin?

– Tampere on lempikaupunkini ja Keskustori on Tampereen sydän. Olin aikaisemmin Tampereen apulaispormestarina ja työpaikkani oli silloin Keskustorin laidalla. Minusta siellä on hienoja tapahtumia, ja torin elävyyttä voisi lisätä tuomalla vieläkin enemmän erilaisia tapahtumia.

Millaisia juttuja toivoisit Keskustori.fin julkaisevan?

– Keskustori.fistä on kiva katsoa erityisesti mitä tapahtumia on tulossa. Jatkakaa samaan malliin.

– Kulttuurikasvojuttusarjaan toivoisin juttua Eila Roineesta. Hän on positiivinen tamperelainen hahmo, joka ilahduttaa montaa sukupolvea: oma mummoni kävi katsomassa Eilaa ja Rampea teatterissa ja samaan aikaan omat lapseni katselivat häntä Pikku Kakkosessa – molemmille Eila oli mieleen.

Mitä odotat loppuvuodelta?

– Olen syksyihminen. Ihana vuodenaika, ja toivottavasti ehdin nauttimaan syksyn luonnosta. Työssä valmistelemme koko maan kattavaa kuntauudistusta. Odotan, että näemme tämän vuoden aikana mihin suuntaan Suomen kunnat ovat menossa ja millainen Suomen kuntarakenne voisi tulevaisuudessa olla.

Jaa

Viimeksi päivitetty 21.09.2011 14:12