Keskustori.fi

Kuumat löylyt keskustassa

Pikkujoulukausi lähestyy. Mistä saunaillan viettopaikka?

Pikkujoulukausi lähestyy. Mistä vuokrata kaveriporukalle saunaillan viettopaikka? Onko niitä keskustassa?

Kyllä, googlaamalla lista on pitkä. Saunoja löytyy muun muassa: Juvenekselta useita, Pormestari-Sauna Hallituskadulla, HSM Saunat Wanhalla Postilla sekä Media 54:ssa, Klingendahlin sauna, Villa Vintti Kehräsaaressa, Olutravintola Konttori, Vapriikin saunakabinetti, Ravintola Astor. Myös hotellit vuokraavat saunoja, kuten Sokos Hotel Ilves ja Cumulus Pinja.

Saunailtoja vietetään pitkin vuotta, mutta ehdoton sesonkikausi on pikkujouluaika. Ei oon mahdollisuus kasvaa koko ajan, joten tämän syksyn varaus kannattaa tehdä pian. Yksittäisistä tapahtumista Likkojen lenkki toukokuussa täyttää kaupungin tilaussaunat. Hiljaisinta on kesällä.

Saunan lisäksi tärkeä merkitys on oleskelutilalla, jossa iltaa vietetään yhdessä. Tutustuimme neljään erityyppiseen tilaussaunaan, joista jokainen tarjoaa jotain erilaista. Jokaiseen niistä voi tuoda mukanaan omat juomat, mikä saunaillan paikkaa varatessa on usein yksi kriteeri.

Ravintola Artturi

Artturin sauna- ja kokoustilan pintamateriaalit hehkuvat uutuuttaan juuri valmistuneen remontin jäljiltä Kauppakadulla. Myös takka on saanut uuden ilmeen. Suositus max. 25:lle. Mahdollisuus kokata itse tai tilata ruoka etukäteen. Hinta klo 18–24 perjantaisin 380 euroa ja lauantaisin 400.

LuonnonHyvä

LuonnonHyvä tarjoaa elämyksiä, kuten äijien tervasauna, turvesauna ja hemmotteluhoitoja. Kodinomainen paikka sijaitsee Tullintorin kupeessa, osoitteessa Sumeliuksenkatu 11. Sauna- ja kokoustilat 30:lle. Myös takkahuone. Mahdollisuus kokata itse tai tilata ruoka etukäteen. Hinta klo 18–01 pe–la 375 euroa.

Tempon talo

Tempo sijaitsee ydinkeskustassa Keskustorilla. Ylimmästä eli 7. kerroksesta aukeaa näkymä kaupungille Ilveksen suuntaan. Käytössä myös terassi. Sauna- ja kokoustilat 20:lle. Mahdollisuus kokata itse tai tilata ruoka etukäteen. Hinta klo 17–01 pe–la 380. Vuokraa HSM Saunat.

Pikkupalatsi

Pikkupalatsin miljöössä stressi jää uima-altaaseen. Sauna- ja allasosastolle mahtuu 20 kylpijää. Käytössä myös biljardisali. Mahdollisuus tilata etukäteen ruoka-annoksia. Yli satavuotias palatsi sijaitsee Finlaysonin alueella Hämeenpuisto 7:ssä. Hinta klo 17–23 ti–la 590 euroa. Vuokraa Ruokajuhlat Oy.

Jaa

Viimeksi päivitetty 05.10.2011 17:30