Keskustori.fi

Vuoden Ilonaksi stand up -koomikko Anitta Ahonen

Rohkea yrittäjänainen, joka elättää itsensä naurattamalla.

Tampereen Yrittäjänaiset ry valitsi Vuoden Ilonaksi viihdealan yrittäjän, stand up -koomikko Anitta Ahosen.

– Anitta Ahonen edustaa hienosti kaikkea sitä, mitä Ilonan tulee olla. Hän on rohkea ja positiivinen yksinyrittäjä, joka on luova ja yritteliäs, kertoo valintaperusteista Tampereen Yrittäjänaiset ry:n puheenjohtaja Minna Mänty-Sorvari.

– Työskentely koomikkona ei totisesti ole helppoa, ammattinaurattajana Anitta on varmasti kokenut myös monia haasteellisia hetkiä, jolloin on tarvittu luovuutta, positiivisuutta ja rohkeutta. Ja tietenkin, kun yrittäjänainen elättää itsensä naurattamalla, sopii hän kaikin puolin Ilonaksi, lisää Mänty-Sorvari.

Anitta Ahonen tunnetaan paremmin taitelijanimellään Iso A. Hänen yrityksensä liikeidea on viihdyttää naurattamalla, toteuttaa komiikkaa. Anitta on tehnyt uransa aikana lähes tuhat stand up -keikkaa.

Hän on näytellyt esimerkiksi tamperelaisessa Legioonateatterissa ja opettanut stand uppia muun muassa Oriveden Naurussa, Teatteritapaus Tampereessa ja Ylöjärven kansalaisopistossa. Viimeisin työ on suuren suosion saavuttanut stand up -soolo Saa fAnittaa - iso A kaikilla mausteilla, jonka ensi-ilta oli viime vuoden lokakuussa.

Tampereen Yrittäjänaiset ry valitsee vuosittain Ilonan päivänä 9. lokakuuta jäsenistöstään Vuoden Ilonan, positiivisen yrittäjänaisen. Vuoden Ilona on esimerkki yrittäjänaisen myönteisestä tarmosta, tahdosta tarttua toimeen sekä rohkeudesta toteuttaa omaa unelmaa.

Jaa

Viimeksi päivitetty 19.12.2012 18:39