Keskustori.fi

Sokos Hotel Villa ehdolla parhaasta designista

Kansainvälisessä Interior Design Awards 2011 -kilpailussa

Tänä vuonna täydellisesti saneerattu Tampereen Sokos Hotel Villa on valittu mukaan kansainväliseen Interior Design Awards 2011 -kilpailuun. Sokos Hotel Villa on ehdolla vuoden parhaasta designista hotellisarjassa.

Voittajat valitsee alan ammattilaisista koottu raati. Sokos Hotel Villan kanssa samassa sarjassa on ehdokkaana kuusi muuta hotellia, muun muassa base2stay Hotel Liverpool (Iso-Britannia), Puro (Mallorca), Fairmont Cairo (Egypti) sekä The Arch London (Iso-Britannia).

– Tämä on meille todella suuri kunnia. Olemme erittäin tyytyväisiä Villan uuteen ilmeeseen, ja on hienoa, että projekti on saanut nyt myös kansainvälistä arvostusta. Villasta syntyi uuden ilmeen myötä lämminhenkinen ja omaleimainen city-hotelli, sanoo Irmeli Puolanne Tampereen Sokos hotelleista.

Kuvassa Sokos Hotel Villan aula. Hotelli on rakennettu vanhaan viljamakasiiniin, ja se sijaitsee Tampereen Tullintorilla.

Interior Design -gaala järjestetään Lontoossa, Grosvenor House -hotellissa 29. lokakuuta 2011. Gaalassa palkitaan vuosittain parhaimmat sisustusprojektit ympäri maailmaa. Tänä vuonna mukana on yhteensä 17 kategoriaa. Parhaan hotelli-designen lisäksi palkitaan muun muassa muita vuoden design-projekteja sekä erilaisia vuoden design-tuotteita.

Jaa

Viimeksi päivitetty 11.10.2011 18:41