Keskustori.fi

Valoviikkojen näyteikkunakilpailu alkaa

Somistuskisaan osallistuu kuusi yritystä.

Tampere Tunnetuksi ry yhteistyössä Tamperelainen-lehden ja Radio 957:n kanssa järjestää Valoviikkojen kunniaksi valoaiheisen somistuskilpailun. Mukaan kisaan on valittu kuusi Tampere Tunnetuksi ry:n jäsenyritystä, jotka ovat tehneet valoaiheisen somistuksen näyteikkunaansa. Kuvassa viime vuoden voittoikkuna, joka oli Tallipihalla.

Tänä vuonna mukana ovat:

1. Mummon Kammari, Otavalankatu 12 A
2. Leinon Verho, Tuomiokirkonkatu 17
3. Anteron Kukka, Tuomiokirkonkatu 36
4. Coffee House Keskustori, Keskustori 5
5. Qvanto, Aleksis Kiven katu 10
6. Tavaratalo Anttila, Puutarhakatu 10

Kilpailun voittaa se, joka kerää eniten yleisöääniä. Äänestysaikaa on sunnuntaihin 20. marraskuusta asti. Äänestäjät voivat käydä paikan päällä katsomassa ikkunoita tai katsoa niistä otettuja kuvia Tamperelainen-lehdessä ja sen verkkolehdessä www.tamperelainen.fi sekä Radio 957:n nettisivuilla www.radio957.fi. Kuvat tulevat esille keskiviikkona 3. marraskuuta.

Äänestäjien kesken arvotaan mukanaolevien yritysten lahjoittamat kuusi kappaletta 40–50 euron arvoista lahjakorttia tai tuotepalkintoa. Näyteikkunakilpailun voittaja julkistetaan 23. marraskuuta.

– Kilpailun tavoitteena on tuoda esille Tampereen Valoviikkoja ja Tamperetta valon kaupunkina, kertoo Tampere Tunnetuksi ry:n tapahtumista vastaava koordinaattori Anne Saarinen Tampereen Kokouspalvelusta.

Tampere Tunnetuksi ry järjestää Valoviikot. Tämän vuotiset Valoviikot alkoivat 30.10. ja jatkuvat 6.1.2012 saakka.

Jaa

Viimeksi päivitetty 02.11.2011 14:17