Keskustori.fi

Broadway-musikaali Annie Tampere-taloon

Annien ja muiden tyttöjen rooleihin avoin haku.

Kuva Peero Lakanen

Tampereella nähdään ensi syksynä Broadwaylta tuttu musikaaliklassikko Annie, jonka toteuttavat The Sound of Musicin tekijät Tampere-talo ja Tampereen Komediateatteri. Orpotyttö Anniesta kertova musikaali saa ensi-iltansa Tampere-talossa 13. syyskuuta 2012.

Annien rooliin avoin haku

Annien ja muiden tyttöjen rooleihin ja avustajatehtäviin etsitään avoimella haulla noin kahtakymmentä 7–14-vuotiasta tyttöä. Ehdokkailta edellytetään taitoa laulaa, tanssia ja replikoida kuuluvalla äänellä. Kiinnostuneet voivat ilmoittautua vuoden loppuun asti www.annie.fi -sivuston kautta. Valintakokeisiin kutsuttaville ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Yksi teoksen merkittävistä rooleista on Sandy-koira, jonka esittäjä on niin ikään tarkoitus valita avoimen haun perusteella, mutta tähän asiaan palataan ensi keväänä.

Musikaalin muissa päärooleissa esiintyvät Satu Silvo ja Jukka Leisti sekä mm. Ilmari Saarelainen, Aku Sajakorpi ja Heikki Railevirta. Teoksen ohjaa Panu Raipia ja vastaava kapellimestari on Eeva Kontu.

Menestysmusikaali Annien Broadway-ensi-ilta oli huhtikuussa 1977. Se voitti samana vuonna kaikkiaan seitsemän Tony-palkintoa, yhtenä niistä parhaan musikaalin Tonyn. Teoksen kappaleista musikaalimaailman ikivihreiksi ovat muodostuneet Tomorrow ja It’s the Hard-Knock Life.

Annie.fi -sivusto 

Jaa

Viimeksi päivitetty 20.12.2012 18:50