Keskustori.fi

Hulvaton hotelli oli katsotuin Komediateatterissa

Kultalampi jatkuu myös keväällä.

Tampereen Komediateatteri aloitti vuoden 2011 näytelmällä Kultalampi (kuva), jolla teatteri juhli 20-vuotista taivaltaan. Lähes loppuunmyyty kevät ja syksy takasivat sen, että esityksiä nähdään myös keväällä 2012. Näytelmän päärooleja näyttelevät Ismo Kallio ja Tuija Vuolle. Ohjauksesta vastaa Panu Raipia.

Kaudella 2011 ohjelmistossa oli yhdeksän ensi-iltaa sekä viisi näytelmää vanhasta ohjelmistosta. Eniten katsojia keräsi farssi Hulvaton hotelli, jota kävi katsomassa lähes 24 400 katsojaa. Toiseksi eniten katsojia keräsi Kultalampi, noin 11 700 katsojaa. Kaikkiaan esityksiä kertyi vuodessa 357 kappaletta ja katsojia lähes huikeat 78 000.

Vuoden 2012 avaa Komediateatterissa Arto Seppälän kirjoittama näytelmä Viisi naista kappelissa. Sen ohjaa Jukka-Pekka Rotko. Rooleissa nähdään Tuija Vuolle, Emilia Pokkinen, Sanna Majanlahti, Laura Jurkka ja Miina Maasola. Ensi-ilta on 14. tammikuuta.

Kesällä satunäytelmä 101 dalmatialaista saa ensi-iltansa 14. toukokuuta Komediateatterin Päänäyttämöllä sisätiloissa. Näytelmä tulee ohjaamaan Timo Rissanen.

Aikuisille kesällä on tarjolla Panu Raipian ohjaama komedia Lainahöyhenissä. Esitykset ovat uusitulla ulkoilmanäyttämöllä 6. kesäkuuta alkaen.

Tampereen Komediateatteri aloittaa kesällä 2012 toiminnan myös Jyväskylän Laajavuoressa, jossa tarjolla on kolme näytelmää, TeatteriFestiä, Jukka Puotilaa ja Tuttiritaria.

Tampereen Komediateatteri 

Jaa

Viimeksi päivitetty 30.12.2011 16:10