Keskustori.fi

Makuraati kokoontuu tällä kertaa Ravintola Miamiin

Koskikeskuksen Ravintolamaailma jatkaa kuluttajainnovointeja.

Koskikeskuksen Ravintolamaailma jatkaa ravintola-asiakkaistaan koostuvan makuraadin käyttöä ruokalistojensa kehittämisessä. Tämän vuoden tammikuussa makuraati maisteli Hullun Poron ruokalistan herkkuja.

Tällä kertaa vuorossa on Restaurant & Bar Miami, jonka amerikkalaishenkinen, maaliskuussa uudistettu menu päätyy raatilaisten maisteltavaksi 17. huhtikuuta.

– Haluamme saada rehellistä palautetta ruokalistojemme tuotteista suoraa ravintolapalveluita käyttäviltä asiakkailtamme. Kokemuksemme on osoittanut makuraadin olevan tässä toimiva työväline, sanoo ravintoloitsija Teemu Aaltonen Koskiravintolat Oy:stä.

Makuraadissa listan annoksia maistellaan kahdessa ryhmässä. Viime vuonna julkisessa haussa valituksi tulleet raatilaiset arvioivat ruokien makua ja ulkonäköä sekä esittävät mahdollisia muutosehdotuksia palautelomakkeen avulla.

Makuraati järjestetään Koskikeskuksen ravintolamaailmassa nyt toista kertaa. Aaltonen kertoo, että Koskiravintolat oli erittäin tyytyväinen raadin antiin Hullussa Porossa.

– Hullun Poron makuraati antoi meille arvokasta tietoa. Ruoka-annoksia kehuttiin, mutta palautteen perusteella selkeytimme joitakin makuja sekä annosten visuaalisia elementtejä.

Myös makuraatilaisille on jäänyt tapahtumasta saadun palautteen perusteella kirjaimellisesti hyvä maku suuhun.

– Monet toivoivat raadille jatkoa heti ensimmäisen kerran jälkeen. Ihmiset ovat myös olleet hyvin kiinnostuneita siitä, millä tavoin ja millä aikataululla heidän ideansa ja ehdotuksensa näkyvät listoilla. Voidaankin sanoa, että ravintola-asiakkaat ovat nykyään tiedostavampia ja hieman rohkeampia antamaan palautetta. Tämä on tietenkin ravintolan kehittämisen kannalta erittäin positiivista, Aaltonen arvioi.

Jaa

Viimeksi päivitetty 25.05.2012 11:55