Keskustori.fi

Oppaat opastavat asiakkaita Koskikeskuksessa

Kun uusi tai vanha liike on hukassa, liikkuva opas auttaa.

Kevään aikana uudistuvassa Koskikeskuksessa nähdään käytävillä liikkuvia oppaita. Oppaina toimivat Tampereen ammattiopiston opiskelijat. Oppaat ovat Koskikeskuksen asiakkaiden apuna aina juhannukseen saakka joka perjantai klo 14–18 ja lauantai 11–15.

– Uudistuksen myötä moni tuttu liike vaihtaa paikkaa ja saamme myös uusia yrityksiä kauppakeskukseen. Oppaamme varmistavat, että asiakkaat löytävät niin tutut kuin uudet liikkeetkin vaivattomasti. Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja henkilökohtaisesti myös muutostöiden aikana, perustelee kauppakeskuspäällikkö Kai Niinimäki Citycon Oyj:stä.

Koskikeskuksen opasryhmään kuuluu yhteensä kahdeksan opiskelijaa, ja heitä on kauppakeskuksessa paikalla kerrallaan kaksi. Ensimmäisen vuoden vaatetusmerkonomiopiskelijoilla on parhaillaan menossa jakso asiakaspalvelun perusteista.

– Opasprojektin avulla näemme, millaista asiakaspalvelutyö on käytännössä. Suurin osa opastuksesta tapahtuu omalla ajallamme. Lisäksi keräämme projektilla rahaa viimeisen vuoden opintomatkaa varten, kertovat Koskikeskuksen innokkaat oppaat.

Koskikeskuksen oppaat on helppo tunnistaa mustista t-paidoista, joihin on painettu Koskari goes NEW -logo.

Jaa

Viimeksi päivitetty 25.05.2012 12:05