Keskustori.fi

Suvi Koivulta toinen singlelohkaisu: Helppo

Esikoislevy Matkalla uuteen kaupunkiin ulkona 25. huhtikuuta.

Kuva Jukka Salminen

Helppo on toinen singlelohkaisu Suvi Koivun esikoislevyltä Matkalla uuteen kaupunkiin. Artistin musiikissa kuuluu kaikuja 1980- ja 1990-lukujen kirkkaasta ja tarttuvasta popista.

– Helppo esittelee yhtyeemme energisemmän ja kulkevamman puolen. Sen kaihoisaan tekstiin tiivistyy paljon albumin tunnelmasta, Suvi Koivu kertoo.

Biisi on saatavana digitaalisesti keskiviikkona 18. huhtikuuta. Kappaleesta on tekeillä video, joka saa ensi-iltansa myöhemmin keväällä. Kappaleen voi kuunnella verkon kautta jo nyt (alla linkki).

Suvi Koivu ja kitaristi Ville Aalto ovat hioneet Matkalla uuteen kaupunkiin -levyn lauluja huolella. Tuloksena on modernin romanttista, ajatonta popmusiikkia, jota leimaavat mieleenpainuvat laulumelodiat, helisevät kitarat ja napakat rytmit. Vahvan roolin ottavat myös tarinalliset, henkilökohtaiset sanoitukset.

– Levy oli vireillä ja kypsyi hiljalleen muutamia vuosia. Ehjän kokonaisuuden luominen vei aikaa, mutta lopputulos palkitsi ainakin tekijänsä. Toivottavasti musiikki löytää tiensä myös kuulijoiden sydämiin, Suvi Koivu miettii.

Suvi Koivu 

Jaa

Viimeksi päivitetty 25.05.2012 15:02