Keskustori.fi

KATSO VIDEO: Ulla Valanto rakastaa tanssimista

Maailmanpyörä ja karuselli hurmaavat taas Kukkaisviikoilla.

KATSO VIDEOT:

Ulla Valannon haastattelu

Kukkaistytön voitontunnelmia

Tampere on saanut pirteän ja sanavalmiin ikioman prinsessan. Toukokuussa 18 vuotta täyttävä paljasjalkainen Ulla Valanto opiskelee Tampereen yhteiskoulun lukiossa. Kukkaseppeleen kutreilleen saanut Ulla odottaa jo innnostuneesti Kukkaisviikkojen tapahtumia ja työtehtäviä. Ulla on nykytanssia harrastava runotyttö, joka saa inspiraatioita kirjoituksiinsa uusia ihmisiä tapaamalla. Uuden Kukkaistytön lempikukka on tiikerinlilja. Elokuvista mieluisimpia ovat romanttiset komediat ja musikaalit.

Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu myös uiminen ja purjehtiminen Näsijärven laineilla. Viime lauantaina kruunattu Kukkaistyttö 2012 on mukana Kukkaisviikkojen tapahtumissa avajaisparaatista päättäjäisiin, vierailee vanhainkodeissa ja vie iloista mieltä ja hyvää tuulta sinne missä ikinä liikkuukin.

Tavaratalo Anttilan finaalissa Kukkaistytön valitsi raati, johon kuuluivat Tampere Tunnetuksi ry:n hallituksen jäsen ja Anttilan tavaratalojohtaja Maarit Kurtén, Tampere Tunnetuksi ry:n hallituksen puheenjohtaja Mirko Lännenpää, Moron tuottaja Jari Mylläri sekä viime vuoden Kukkaistyttö Tuuli Kuusipalo.

Kukkaistyttö palkittiin tuotepalkintojen lisäksi myös 500 euron lahjakortilla valitsemaansa Tampere Tunnetuksi ry:n jäsenyritykseen. Kukkaisviikkojen kiireistä aikataulua helpottaa se, että hän saa käyttöönsä Automaan lahjoittaman Ford Fiestan. Tuplavoiton Aamulehden ja Moron lukijaäänestyksessä ja Anttilan asiakasäänestyksessä keräsi Elli Tyysteri.

Tampereen 29. Kukkaisviikot järjestetään 27.7.–4.8. Keskustorille kohoavan 26-metrisen maailmanpyörän seurana on nostalginen karuselli. Yhdeksän päivää kestävän tapahtuman runsas ohjelmatarjonta on suunnattu koko perheelle. Tapahtumat ovat maksuttomia kävijöille. Kukkaisrock aloittaa Kukkaisviikot perjantaina 27.7. Iloiset avajaiset ovat vuorossa lauantaina 28.7. Kukkaisterassi ja -kahvila sekä Keskustorin muut palvelut ja Viinikylä palvelevat päivittäin.

Kukkaisviikot järjestää Tampere Tunnetuksi ry, joka aloitti toimintansa vuonna 1965. Yhdistykseen kuuluu noin 300 yritystä tai yhteisöä. Ohjelmatietoja päivitetään kevään aikana Kukkaisviikkojen nettisivuille Lue lisää 

Jaa

Viimeksi päivitetty 28.05.2012 14:59