Keskustori.fi

Manserockin Vanhat Pierut 18.5. Pakkahuoneella

Nolo et Rähjä juhlistaa samalla 40-vuotista taivaltaan.

Tullikamarin Pakkahuoneella kokoontuu 18. toukokuuta alkuperäisiä 1970-luvun Manserockin syntyyn vaikuttaneita muusikoita. Konsertti juhlistaa samalla Nolo et Rähjän 40-vuotista taivalta.

Edesmenneen veteraanijuontaja Marko Sjöbergin ideasta lähtenyt Nolo et Rähjän 40 vuotta -tapahtuma on kerännyt ympärilleen vaikuttavan joukon: Mikko Alatalo (Coitus Int), Rale Koivisto (Matthews, Hair-musikaali, Alvari Tuohitorvi), Mika Sundqvist (Alvari Tuohitorvi), Veltto Virtanen bändinsä Weirdtanen kanssa (Kontravirtanen, Virtanen) sekä Moog Konttinen (Kontravirtanen, Kontra), Kari ”Hohdin” Holm (Kontravirtanen, Kontra).

Housebändinä toimii Hauli Bros ja tapahtuman juontaa Maisteri Frangén. Myös yllätysnimiä kultaiselta 70-luvulta saattaa vierailla stagella illan aikana.

– Päätimme, että nyt kerätään 70-luvun alkupuolen rokkareita samalle lavalle, kun se vielä on mahdollista. Homma saatiin järjestelypuolella hyvään alkuun ja nyt viedään Markon työ loppuun, kertoo Nolo et Rähjän rumpali Espe Marjamäki.

Konsertissa julkaistaan Nolo et Rähjän 40-vuotisjuhla pitkäsoitto-cd. DLX-Musiikki ja Nolo et Rähjä lahjoittavat tapahtumaan Gretz-rummut, jotka huutokaupataan konsertissa ja niistä saadut varat ohjataan lyhentämättöminä Marko Sjöbergin toivomaan kohteeseen Tampereen Mielenterveysseuran Kriisikeskus Osviitalle. Rumpusetti on nähtävissä Tampereen DLX-musiikissa 15.–16. toukokuuta.

Pakkahuoneella esiintyvät artistit liittyvät vahvasti toisiinsa 70-luvulta ja kaikki nivoutuvat toisiinsa ja varsinkin peruskokoonpanoltaan samana pysyneen Nolo et Rähjän ja Mikko Alatalon bändien yhteys oli erittäin tiivis. Bändeihin löytyi soittajat sekä teknikot puolin ja toisin samoista bändeistä.

Jaa

Viimeksi päivitetty 29.05.2012 14:16