Keskustori.fi

"Tämä näyttely on omistettu erolle."

TAMK:n kuvataiteilijoiden lopputyönäyttely esillä nyt.

"Tämä näyttely on omistettu erolle. Ero on välttämätön. Ilman eroja on mahdotonta havaita ympäröivää maailmaa, sitä millä tavalla musta on eri asia kuin harmaa tai miten pigmentit eroavat pikseleistä. Lopputyönäyttelyssämme otamme eron esille ja teemme siitä meitä yhdistävän teeman."

Tampereen ammattikorkeakoulusta (TAMK) valmistuvien kuvataiteilijoiden lopputyönäyttely ERO on avautunut Tampereella TR1 Taidehallissa ja Taidekeskus Mältinrannassa.

Ero tuodaan tarkastelun kohteeksi jakamalla teokset tekniikkaansa perusteella kahteen näyttelypaikkaan. Valokuvaa, liikkuva kuva ja mediataideteokset ovat esillä TR1 Taidehallissa ja Taidekeskus Mältinrannan ripustus koostuu yksinomaan maalauksista, piirustuksista ja kuvanveistosta.

TR1 Taidehallissa näyttely on esillä 12.5.–3.6.2012. Kuvataiteilijat ovat: Tuomas Koskialho, Laura Rytkönen, Anne Lehtelä, Essi Laurila, Lotta Kallio, Katti E. Hedman, Mikael Kinanen, Teemu Riihelä, Anna Knape, Irene Stachon ja Viliina Koivisto.

Taidekeskus Mältinrannassa näyttely on esillä 5.–22.5.2012. Kuvataiteilijat ovat: Mirka Kinnula, Matti Sampela, Laura Hetemäki, Niina Huovinen, Mari-Sohvi Miettinen, Suvi Luontama, Liisa Hietanen ja Mikael Maaniittu.

Ylin kuva: Irene Stachon. Se ei vienyt meitä, sarjasta Sad songs & obsessions interaktiivinen valokuvainstallaatio 2012. Toinen kuva: Niina Huovinen. Maalaussarjasta Sarja.

Ero 

TR1 Taidehalli 

Taidekeskus Mältinranta 

Jaa

Viimeksi päivitetty 11.05.2012 14:58