Keskustori.fi

Koskikeskuksen terasseilla yli 950 asiakaspaikkaa

Ravintolamaailman yhdellä terassilla ikäraja on K30.

Koskiravintolat Oy:n omistama Koskikeskuksen Ravintolamaailma on uudistanut terassinsa. Tampereen suurin terassikokonaisuus pitää sisällään yli 950 asiakaspaikkaa.

Entinen Sunset Terrace on kokenut muodonmuutoksen ja nimenvaihdoksen. Heti säiden salliessa tai viimeistään kesäkuussa aukaisevan uuden Retroterassin idea syntyi Ravintolamaailmassa järjestetyistä Retrodiscoista.

1970-lukua henkivän Retroterassin soittolista on Tammerockin Retrodiscon järjestäjiin kuuluvan DJ Nalle L Karhusen käsialaa. Menneitä vuosikymmeniä henkivät myös juomat, kuten Amppari ja Campari-tuoremehu. Sadan hengen terassin ikäraja on poikkeuksellinen: K30-merkinnällä varustettu alue on pyhitetty muita terasseja varttuneemmalle väelle.

Miamin uusittu terassi laajenee entisestään kosken partaalle päin. Aiemmin tyhjäkäytöllä olleelle alueelle aukesi vappuna yli 650 asiakaspaikallaan kaupungin suurin terassi (kuvassa).

Koskikeskuksen kolmannessa kerroksessa sijaitsevan Hullun Poron terassilta aukeavat näköalat kaupungin koskinäkymän ylle. Asiakaspaikkoja on noin 200 hengelle.

Jaa

Viimeksi päivitetty 29.05.2012 16:11