Keskustori.fi

Annikin Runofestivaalilla myös Off-ohjelmisto

Ensi kertaa järjestettävä Annikki OFF 6.–8. kesäkuuta.

Annikin Runofestivaalilla on tänä vuonna ensi kertaa oma Off-ohjelmisto - Annikki OFF. Se järjestetään Tampereella runofestivaalia edeltävien kolmen päivän aikana 6.-8.6.2012.

Tampereelle on kolmen päivän aikana luvassa kymmeniä erilaisia kulttuuritapahtumia. Ohjelmistosta löytyy esimerkiksi pikarunotreffit, runosauna, lasten runoanimaatiotyöpaja, konsertteja, performansseja ja runollinen stand up-show. Annikki OFF on toivottanut tervetulleiksi mukaan kirjallisuustoimijoiden lisäksi myös teatterin, musiikin, tanssin ja kuvataiteen tekijät.

OFF-tapahtumissa esiintyvät muun muassa Claes Andersson (yllä), Johanna Venho, Kai Nieminen, Alexandra Salmela, Anitta "Iso A" Ahonen, Henriikka Tavi, Ville Hytönen ja Black Motor -yhtye.

Annikki OFF-avajaisia vietetään Kirjakauppa Tulenkantajissa (Hämeenpuisto 25) 6. kesäkuuta kello 17. Avajaisissa esiintyvät Teppo Paulasto, Anna Elina Isoaro, Mikko Mankinen, J.K Ihalainen, runoimprovisaatioryhmä Muuntaja ja Kaksoispiste-yhtye.

Annikki OFF 

Annikin Runofestivaalin teemana Lempirunot

Väinö Linnan aukiolla 9. kesäkuuta järjestettävän yhdeksännen Annikin Runofestivaalin teemana on Lempirunot. Teema pitää sisällään rakkausrunouden lisäksi myös rakkauden runouteen. Yhtenä ulkomaisena esiintyjävieraana nähdään Nikky Finney, joka on yksi yhdysvaltalaisen nykyrunouden suurista nimistä. Suomalaisesiintyjiä ovat muun muassa Risto Rasa, Heli Laaksonen, Yari, Silene Lehto ja Anja Snellman & Jukka Orma. Tämän vuoden runofestivaalitaiteilijana toimii 11 ammattitaiteilijan Kompostin tähti -ryhmä.

Annikin Runofestivaali 

Jaa

Viimeksi päivitetty 29.05.2012 16:57