Keskustori.fi

Kaappaa kaveri taiteen maailmaan

Valtakunnallista kampanjaviikkoa vietetään 21.–27. toukokuuta.

Taiteesta ja kulttuurista hyvinvointia -teemaviikkoa vietetään 21.–27. toukokuuta. Siihen on mahdollista osallistua haastajana tai ilmoittamalla oma taide- tai kulttuuritapahtuma mukaan kampanjaan. Viikon järjestävät kaikki Suomen 13 alueellista taidetoimikuntaa.

Viikon aikana nostetaan esiin taide- ja kulttuuritarjontaa ja innostetaan ihmisiä haastamaan ystävänsä mukaan matkalle taiteen maailmaan: Kaappaa kaveri taiteen maailmaan -valtakunnallinen kampanja. Tapahtumalla halutaan luoda yhteisöllisyyttä, osallisuutta ja arjen hyvinvointia taiteen ja kulttuurin keinoin.

Haastekampanjassa Kaappaa kaveri taiteen maailmaan voit haastaa mukaan ystäväsi tai vaikka kokonaisen kaveriorganisaation. Kaikki taide- ja kulttuuritapahtumat kelpaavat tanssitunnista sinfoniakonserttiin ja hevimöräkkään, kaikki taide- ja kulttuurikohteet kelpaavat julkisista patsaista museoihin ympäri Pirkanmaata. Elokuvat ovat kulttuuria, kirjasto on kulttuuria; runotapahtumat, kylätapahtumat, isot tapahtumat, pienet tapahtumat ovat parasta mahdollista hyvinvointia lisäävää kulttuuria.

Lisäohjeita Pirkanmaan taidetoimikunnan sivuilta: Lue lisää 

Jaa

Viimeksi päivitetty 29.05.2012 17:13