Keskustori.fi

Keskustorilla rokataan ja tanssitaan viikonloppuna

YleXPop ilmaiskonsertti 2.6., Kansallisbaletin tanssiesityksiä 3.6.

Tampereen Keskustori täyttyy musiikista ja tanssista ensi viikonlopun ajaksi, kun lauantaina on YleXPop ilmaiskonsertti ja sunnuntaina Suomen Kansallisbaletti esiintyy. Myös tanssiesitykseen on vapaa pääsy.

Tampereella ensimmäistä kertaa järjestettävän YleXPopin ilmaiskonsertin avaa Pariisin Kevät. Konsertissa esiintyvät myös Paleface, Happoradio ja Elokuu.

YleXPop alkaa Keskustorilla kello 15. Konsertin juontavat YleX Aamun Matti ja Ile.

Suomen Kansallisbaletti suuntaa kesäkuussa kiertueelle 15 tanssijan voimin seitsemään kaupunkiin. Kiertue alkaa sunnuntaina 3. kesäkuuta kello 13 Tampereen Keskustorilta.

Noin puolentoista tunnin pituisessa esityksessä nähdään niin klassista balettia kuin nykytanssiakin. Klassisen baletin ohjelmassa on kohtauksia muun muassa baleteista Romeo ja Julia, Don Quijote ja Joutsenlampi.

Nykytanssiteoksista nähdään katkelmat muun muassa Jorma Uotisen Ballet Pathétiquesta. Kiertueella nähdään myös Kansallisbaletin tanssijoiden luomia koreografioita, kuten Johanna Nuutisen koreografia 3+1 Chisun musiikkiin sekä Anandah Konosen Ecobirds ja Jani Talon uutuuskoreografia.

Tampereelta tanssikiertue jatkaa Turkuun, Vaasaan, Lahteen, Ouluun ja Jyväskylään.

Jaa

Viimeksi päivitetty 04.06.2012 14:45