Keskustori.fi

Suuri juhannusjuhla alkaa kuudelta rautatieasemalla

Tampereen rautatieaseman valtaa Juhannuslaituri-tapahtuma iltakuudesta alkaen. Ylen Juhannusjuna saapuu suoran lähetyksen kera mukaan tapahtumaan myöhemmin illalla.

Aseman juhannustansseissa ihmisiä tanssittaa tamperelainen yhtye Heartbreakers. Ohjelmassa on myös Ofelia Marketin muotinäytös, sirkusesiintyjiä, mölkynheittoa, tilataidetta, Tatuoidut tamperelaiset -valokuvanäyttely ja burleskiesityksiä pitkin iltaa. Keppihevostallissa lapset voivat tehdä ikioman keppihevosensa.

Tampereen Juhannuslaituri on osa Ylen ohjelmaa Juhannusjuna, joka on 13-tuntinen suora lähetys tänään Helsingistä Rovaniemelle. Juna pysähtyy matkan varrella yksitoista kertaa, ja jokaisella väliasemalla näkyy suomalaisen juhannuksenvieton värikäs kirjo.

Juhannusjuna saapuu Tampereen rautatieaseman kolmosraiteelle klo 21.38 ja kuvaa Tampereen Juhannuslaituria klo 22.11 asti. Ohjelmaa lähetetään suorana Yle Teemalla, Radio Suomessa ja internetissä. Tampereen ohjelmaosuus näkyy myös suorana Arte-kanavan kautta Saksassa ja Ranskassa.

Tampereen Juhannuslaituria juontaa Sillä Silmällä -ohjelmasta tuttu Gekko Paavilainen. Tampereen Juhannuslaituria järjestää joukko TAMKin opiskelijoita, ja tapahtumaa tukee Tampereen kaupunki. Junassa ohjelmaa vetää Ella Kanninen ja Iiro Rantala viihdyttää musiikillaan.

Tampereen Juhannuslaituri

Jaa

Viimeksi päivitetty 22.06.2012 14:25