Keskustori.fi

Koskikeskuksen keskusaukion uudistus valmistuu

Vuoden alussa alkaneet Koskikeskuksen keskusaukion muutostyöt on saatu päätökseen. Uudistunut keskusaukio avautuu juhannuksen jälkeen maanantaina 25. kesäkuuta.

– Keskusaukion uudistus on yksi iso ja näkyvä osa koko kauppakeskuksen uudistushanketta. Uusi keskusaukio on entistä avarampi ja valoisampi, myös värimaailmaa uudistettiin jonkin verran. Jatkossa keskusaukio toimii entistä vahvemmin paitsi erilaisten tapahtumien näyttämönä, myös kaupunkilaisten kohtaamispaikkana, kertoo kauppakeskuspäällikkö Kai Niinimäki.

Keskusaukion uudistusta juhlitaan Koskikeskuksessa avajaispäivänä 26. kesäkuuta klo 11–18. Ohjelmassa on muun muassa kakkukahvit, lahjakorttien arvontaa tasatunnein, tanssiseura Studio Moven ja Sambakoulu União da Roseiran esityksiä sekä lapsille puuhaa Lelukulman leikkipaikassa 1.kerroksessa.

Samana päivänä Koskikeskukseen avautuu myös Angry Birds -aiheinen leikkipaikka lapsille. Kolmannessa kerroksessa sijaitsevalle leikkipaikalle tulee muun muassa liukumäki, kaksi keinulaitetta ja muuta Angry Birds -teemaan sopivaa viihdykettä. Samasta kerroksesta löytyvät myös uudet veloituksettomat asiakasvessat sekä lastenhoitohuone.

Jaa

Viimeksi päivitetty 20.06.2012 15:46