Keskustori.fi

Haku päällä! Koira saa roolin Annie-musikaalissa

Karvakuonojen koe-esiintyminen sunnuntaina 5.8. Sorsapuistossa.

Tampere-talo ja Tampereen Komediateatteri tuottavat yhteistyössä Broadway-musikaalin Annie, joka saa ensi-iltansa 13. syyskuuta.

Esityksen nimirooli Annie ystävystyy tarinassa hiekanvärisen kulkukoiran Sandyn kanssa. Sandyn esittäjä on haussa, ja tulevana sunnuntaina 5. elokuuta klo 16 järjestetään Sorsapuistossa yleinen koe-esiintyminen kaikille koirille, jotka ovat aina halunneet päästä näyttämölle.

– Sandyn ei tarvitse olla rotunsa valio, vaan mieluiten sekarotuinen noin kultaisennoutajankokoinen yksilö, kertoo esityksen ohjaaja Panu Raipia.

– Kyllä se saisi myös olla tottelevainen ja eikä liian villi, jatkaa esityksen Annie eli Ronja Alatalo (kuvassa).

Ronja on myös lupautunut olemaan paikalla Sandya valittaessa.

– Meillä on kotona aina ollut koira, joten tulen hyvin toimeen niiden kanssa, toteaa Ronja ja toivottaa kaikki tervetulleeksi koe-esiintymään.

Koe-esiintymisessä koira saa ensin näyttää taitojaan ja tottelevaisuuttaan isäntänsä tai emäntänsä kanssa. Sen jälkeen katsotaan, kuinka se tulee juttuun Ronjan kanssa. Lisäksi saatetaan teettää joitakin ylimääräisiä tehtäviä. Työn koira tekee ruokapalkalla ja lippuja itse esitykseenkin on tarjolla. Koe-esiintymisessä kokoontuminen tapahtuu Tampere-talon pääoven edessä. Koe-esiintymiseen ei oteta ennakkoilmoittautumisia.

Annie-musikaalin rooleissa nähdään myös muun muassa  Satu Silvo, Jukka Leisti, Petra Karjalainen ja Ilmari Saarelainen

Annie-musikaali

Jaa

Viimeksi päivitetty 07.01.2013 15:25