Keskustori.fi

Vuoden positiivisin tamperelainen on Koovee salibandyn tytöt

 

Energinen lataus toi tänä vuonna kaksi SM-kultaa.

Koovee salibandy -tytöt on valittu Positiivisimmaksi tamperelaiseksi 2012.

Ehdotuksia vuoden positiivisimmaksi tamperelaiseksi saapui kesän aikana kaikkiaan yli 1500. Yleisöäänestyksen tulos ja raadin valinta olivat yhtenäiset.

Raati perusteli valintaansa seuraavasti: Energinen lataus salibandy-tyttöjen toiminnassa on tuonut mm. kaksi SM-kultaa Tampereelle tänä vuonna. Tyttöjen positiivinen asenne ja innokkuus treenaamiseen on luonut ympärilleen tekemisen meininkiä ja riemua, vaikka pitkäjänteinen harjoittelu vaatii myös tahdonvoimaa ja sinnikkyyttä. Tunnustus kuuluu myös laajalle valmennus- ja huoltajaverkostolle, jotka panostavat tulevaisuuden tähtiin.

Raati halusi myöntää myös Arjen Sankari -palkinnon, jonka sai kauppakeskus Siperian vartija Juha Leppänen. Arjen sankari -palkinnon saaja levittää positiivisuutta, iloa ja elämänmyönteisyyttä ympärilleen. Valitsijaraati antoi myös tunnustusmaininnan Radio 957:lle. 

Positiivisin tamperelainen 2012 edustaa Tamperetta valtakunnallisessa Vuoden Positiivisin Suomalainen -kilpailussa syksyllä.  

Kampanjan toteutuksesta vastaavat Tampereella Tammerkosken Nuorkauppakamari ry yhdessä Positiivarit Oy:n kanssa. Vuoden Positiivisin tamperelainen valittiin yhdeksännen kerran. 

 

Jaa

Viimeksi päivitetty 02.08.2012 19:37