Keskustori.fi

Isä! avaa TTT-klubin kevätkauden

Yhden miehen esitys pelottaa näyttelijä Tommi Erosta.

Isä! on Tampereen Työväen Teatterin TTT-Klubin kevään ensimmäinen ensi-ilta keskiviikkona 18. tammikuuta. Kymmenessä maassa ja 12 eri kielellä esitetyn Bjarni Haukur Thorssonin komedian on suomentanut ja ohjannut stand up -koomikkonakin tunnettu Ilari Johansson.

Yhden miehen esityksessä isää esittää näyttelijä Tommi Eronen, joka on lavalla väliaikoineen parisen tuntia.

– Jännittää ja pelottaa olla yksin lavalla ja se, että tuleeko ymmärretyksi. Esitys on rönsyilevä ja kulmikas, pohtii Tommi Eronen.

Hauska komedia käsittelee kaikkea mitä lapsiperheen elämään liittyy: raskaus, syntymä, ensiaskeleet, lapsen kasvatus ja parisuhteen hoito.

– Tämä ei ole esitys omista isyyden kokemuksistani, mutta se kertoo sukupolvestani eli keski-ikää lähestyvistä. Aikuisille sopiva komedia.

Erosen esittämä isä antaa vastauksen siihenkin, milloin on oikea aika tehdä lapsia. Se on silloin kun " Heräät yhtenä päivänä ajatukseen – Hei, en halua nukkua enkä harrastaa seksiä enää ikinä. Onnittelut. Olet valmis hankkimaan lapsia.”

Tampereen Työväen Teatterin keväässä nähdään kaiken kaikkiaan kahdeksan ensi-iltaa: Viettelyksen vaunu, Villisorsa, Hannah ja rakkaus, Pimeyden sydämessä, Ai-Jai-Jai!, Niskavuoren Aarnet Go Kotiin sekä Isä! että jo ensi-iltansa saanut Koira tahtoo taivaalle.

Tampereen Työväen Teatteri

Jaa

Viimeksi päivitetty 25.05.2012 13:51