Keskustori.fi

Kulttuuritori tulee neljättä kertaa

Bongaa vaikka Tina Turner, tanssivat muumit ja leikkiliikennepoliisit.

Kulttuuritori tulee neljättä kertaa lauantaina 4. helmikuuta kello 10–15. Pääkirjasto Metsossa toimintaansa esittelee 30 tamperelaista museota, teatteria, festivaalia ja kulttuuriyhteisöä, jotka tuovat tapahtumaan maistiaisia tulevasta ohjelmatarjonnastaan.

Tamperelaisten teattereiden musikaalipainotteinen vuosi näkyy Kulttuuritorilla. Musiikkiteatteri Palatsin Simply the best -musikaalia tähdittävät Tina Turner ja Mick Jagger kajauttavat ilmoille näytteitä 80-luvun suosikeista.

Tampereen Teatterin tulevan musikaalin toistaiseksi salassa pidettävä tähti esittää Kulttuuritorilla kappaleita, jotka suuri yleisö muuten pääsee kuulemaan vasta syksyllä.

Tapahtumassa kuullaan myös Komediateatterin ja Kulttuuriosuuskunta Kajeen tulevista esityksistä sekä tirskutaan improvisaatioteatteri Snorkkelin improshow’n parissa.

Lapsiperheille luvassa on muun muassa satuhahmoja, esityksiä ja ilmapalloja. Pirkkaset-lastenkulttuurikuukauden kunniaksi nähdään Professori Bluffon koomisia taikanumeroita ja klovneriaa sisältävä synttärishow.

Tanssiteatteri MD:stä saapuvien Tuutikin, Muumipapan ja Muumimamman kanssa keinutaan sirkustemppujen jälkeen. Paikalla ovat myös leikkiliikennepoliisit Maltti ja Valtti, jotka valvovat järjestystä Kulttuuritorilla.

Kulttuuritorilla arvotaan osallistujaorganisaatioiden lahjoittamia kulttuuripalkintoja tasatunnein klo 11–14. Palkintoja on yhteensä lähes sata, ja niiden yhteisarvo on yli 2 000 euroa. Osallistuminen arpajaisiin on maksutonta.

Kulttuuritorille on vapaa pääsy.

Päivän ohjelma löytyy Tampereen kaupungin sivuilta. Lue lisää

Jaa

Viimeksi päivitetty 25.05.2012 13:40