Keskustori.fi

Valon neitoa haetaan jälleen

Kenestä Noora Mäcklinin seuraaja?

Kuva: Tampere Tunnetuksi ry.

Tampereen Valoviikkojen PR-hahmo, Valon neito, valitaan lokakuussa. Haussa on iloinen, sosiaalinen ja esiintymistaitoinen persoona, joka vaikkapa juonto- tai laulutaidollaan saa Valoviikot loistamaan entistä kirkkaammin. Tärkeää on valoisa olemus ja 18–28 vuoden ikä. Tamperelaisuus ei ole välttämättömyys, mutta Tampereen hyvä tuntemus on etu.

Ilmoittautuminen kilpailuun alkaa keskiviikkona 5. syyskuuta ja päättyy 16. syyskuuta. Finaali kisataan lauantaina 6. lokakuuta ASTA Koti -messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. 

Valon neito osallistuu aktiivisesti eri tapahtumiin ja tuo esille Tamperetta valon kaupunkina. Tehtäviin kuuluvat muun muassa Valoviikkojen avajaisten juontaminen Keskustorilla, Tampereen joulun avaukseen osallistuminen ja erilaiset PR-tehtävät.

– Haemme sympaattista henkilöä, joka tulee toimeen niin lasten kuin vanhustenkin kanssa ja hallitsee yllättävätkin tilanteet. Valoisa hymy ja musikaalisuus ovat plussaa, kertoo kilpailua koordinoiva Anne Saarinen Tampereen Kokouspalvelusta.

Valon neito -kilpailun järjestää Tampere Tunnetuksi ry yhteistyössä Pirkanmaan Sanomat -lehden ja Tampereen Messut Oy:n kanssa. 

Tampereen 47. Valoviikot järjestetään 28.10.2012–6.1.2013. Avajaiset ovat Keskustorilla sunnuntaina 28. lokakuuta klo 19.

Lisätietoa kilpailusta

Jaa

Viimeksi päivitetty 05.09.2012 11:35