Keskustori.fi

Äänestä suosikkiasi Tiitäisen satupuistoksi

Teemaleikkipuisto tulee Näsinpuistoon. Äänestysaikaa 8.2. asti.

Tampereen keskustassa, Näsinpuistossa sijaitsevasta leikkipaikasta on järjestetty suunnittelukilpailu. Tamperelaiset voivat nyt äänestää suosikkiaan kilpailun ehdotuksista viikon ajan 1.–8. helmikuuta palvelupiste Frenckellissä (Frenckellinaukio 2 B) ja kaupungin verkkosivuilla: Äänestä suosikkiasi satupuistoksi

Kilpailun tavoitteena on luoda Näsinpuistoon Kirsi Kunnaksen Tiitiäisen satupuun runoihin pohjautuva teemaleikkipuisto, jossa yhdistyvät taide ja toiminnallisuus. Satupuisto on keskustan alueellinen leikkipaikka ja omaleimainen nähtävyys tulevan Hämeen museon läheisyydessä.

Kilpailuun on osallistunut viisi maisema-arkkitehtien ja kuvataiteilijoiden muodostamaa työryhmää. Osallistujat ovat MA-arkkitehdit + Erika Kallasmaa, Näkymä Oy + Marja Kolu, SITO Oy + Katja Tukiainen, Studio Terra Oy + Eeva Kaisa Berry ja WSP Finland Oy + Marjukka Korhonen.

Asukkaiden palautteet otetaan huomioon kilpailutöiden arvostelussa. Kilpailu ratkeaa helmikuun puolivälissä. Voittaneen ehdotuksen pohjalta lähdetään toteuttamaan leikkipuiston jatkosuunnittelua. Leikkipaikka on tarkoitus rakentaa vuonna 2012. Kilpailutyöt ovat esillä internetissä ja palvelupisteessä helmikuun loppuun asti.

Suunnittelukilpailun järjestivät kaupunkiympäristön kehittämisen tilaajayksikkö ja Tampereen taidemuseo.

Jaa

Viimeksi päivitetty 25.05.2012 13:24