Keskustori.fi

Top Chef -kokki julkaisi pihvikirjan

Stefan Richter paljastaa parhaita ruokaohjeitaan ja erikoisniksejään.

Top Chefistä tutun huippukokin Stefan Richterin parhaat ruokaohjeet ja tarinat ovat nyt kansien välissä. Uusi kirja esittelee noin 40 Richterin parasta reseptiä.

Pääosassa ovat pihvi- ja muut liharuoat, mutta mukana on myös alkupaloja sekä kala- ja jälkiruokia. Reseptien lomassa Richer paljastaa erikoisniksejään.

Suomalaissyntyinen Stefan Richter on tullut maailmalla tunnetuksi muun muassa menestyksestään USA:n Top Chef -kisassa sekä ravintoloistaan Kaliforniassa. Los Angelesissa Richterin asiakkaina on tunnettuja filmi- ja tv-tähtiä.

– Ravintolani sijaitsee Olympic Bulevardilla, jossa vilisee tähtiä. Monista heistä on tullut vakiasiakkaitani ja kavereita, kertoo Richter.

Suomen ensimmäiset Stefan´s Steakhouse -ravintolat perustettiin Tampereelle ja Turkuun vuonna 2011.

Jaa

Viimeksi päivitetty 25.05.2012 13:23