Keskustori.fi

Hämeenpuisto täyttyy tapahtumista toukokuussa

Eurooppalainen ruokatori laajenee Tunne Tampere 2012 -tapahtumaksi.

– Tähän tulee Tunne Tampere 2012 -tapahtuma, iloitsevat talven keskellä Kati Kuusisto (vas.) Finland Eventsistä, Kai Niinimäki Tampere Tunnetuksi ry:stä ja Saara Saarteinen Tampereen kaupungilta.

Hämeenpuisto muuttuu kesän kynnyksellä 16.–27. toukokuuta lifestyle-tapahtuman pitopaikaksi. Alueelle tulee Eurooppalaisen ruokatorin lisäksi Tunne Tampere 2012 -tapahtuma. Se tarkoittaa pop up -ravintoloita ja päivittäin vaihtuvia teemoja, joiden ympärillä esitellään kaupunkia ja seutukuntaa.

Idea tapahtumaan syntyi viime syksynä Hämeenpuistossa järjestetystä Eurooppalaisesta ruokatorista.

– Suuri kysymys oli silloin, voiko täällä syödä?, kertoo Kati Kuusisto.

– Nyt keskeinen runko muodostuu ravintolatarjonnasta, toteaa Niinimäki.

Alueelle tulee terasseineen viisi paikallista ravintolaa, joista tällä hetkellä kolme on varmaa: Hella & Huone, MaRa ry (Matkailu- ja Ravintolapalvelut) ja Zarillo.

Viime syksynä Hämeenpuistossa oli ensimmäistä kertaa Eurooppalainen ruokatori.

Alueella päivittäin vaihtuvat esittelyteemat liittyvät ruokaan, muotiin, sisustukseen ja hyvinvointiin. Esimerkiksi liikuntapäivässä esittäytyvät Tampereen kuntosalit ja ryhmäliikuntapaikat.

Tunne Tampere -tapahtuman tekijät haluavat kuulla myös kaupunkilaisten ehdotuksia siitä, mikä on Tampereella tuntemisen arvoista. Tapahtuman verkkosivuille avautuu 1. maaliskuuta linkki, jonne voi antaa ehdotuksia.

Tapahtuma tarjoaa monenlaisia myynti- ja esittelymahdollisuuksia puistossa tamperelaisille yrityksille ja yhdistyksille. Alueelle nousee esimerkiksi 24 esittely- ja myyntitilaa. Esiintymislavalla paikalliset yrittäjät tekevät toimintaansa tunnetuksi. Vielä on tilaa, ja yhteistyökumppaneiden hankinta on parhaillaan käynnissä.

Pääsymaksuttoman tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tampere Tunnetuksi ry ja Tampereen kaupunki: Eurooppalainen tori.

Tunne Tampere 2012 klo 11–21 Hämeenpuistossa 16.–27.5.2012.

Tunne Tampere 2012 

 

Jaa

Viimeksi päivitetty 25.05.2012 13:19