Keskustori.fi

Nuori, mitä haluaisit muuttaa Tampereella?

Kuvaa lyhyt video teemasta Jos MÄ saisin päättää... Mitä muuttaisin Tampereella?

Tamperelaisilla nuorilla on nyt mahdollisuus osallistua Tampereen kaupunkistrategian laadintaan ja vaikuttaa kaupungin päätöksentekoon videoita tekemällä. Nuoria pyydetään kuvaamaan lyhyitä videoita teemasta Jos MÄ saisin päättää... Mitä muuttaisin Tampereella?

7–29-vuotiaiden nuorten toivotaan kuvaavan rehellisesti ja aidosti asioita, mitä haluaisivat muuttaa Tampereella. Saadut videot esitellään uudelle kaupunginvaltuustolle ja samaan tilaisuuteen kutsutaan myös nuoret kuvaajat keskustelemaan videoidensa sisällöistä valtuutettujen kanssa. Videoita on tarkoitus hyödyntää uuden kaupunkistrategian työstämisessä, joka alkaa ensi vuoden alussa.

– Haluamme saada nuorten äänen esiin tulevaisuuden suunnittelutyössä. Toivon, että saamme videoista nuorten tuoreita ajatuksia ja konkreettisia ehdotuksia kotikaupungin kehittämiseen, sanoo strategiajohtaja Reija Linnamaa.

Videoita otetaan vastaan 24.10.–7.12.2012, ja ohjeet videoiden lähettämisestä löytyvät Nuorten Tampere -sivustolta. Video saa olla enintään puoli minuuttia pitkä. Kuvauksen voi tehdä esimerkiksi kamerakännykällä. Nuoret saavat halutessaan ohjausta teemavideoiden tekemisessä Monitoimitalo 13:ssa. Nuorten videointi -tempauksen toteuttavat yhteistyössä Tampereen kaupungin talous- ja strategiaryhmä sekä nuorisopalvelut.

Nuorten Tampere

 

Jaa

Viimeksi päivitetty 25.10.2012 20:55