Keskustori.fi

Sokos Hotel Ilveksen ravintolauudistus valmistui

Muutostyöt koskivat Amarilloa, Ukko Nooa ja Fransmannia.

Sokos Hotel Ilveksen ravintolat uudistettiin täysin. Muutostyöt koskivat Amarilloa, Ukko Nooa ja Fransmannia. Samalla uusittiin myös hotellin pääkeittiö. Kyseessä on Sokos Hotel Ilveksen mittavin remontti vuoden 2007 laajan huoneuudistuksen jälkeen.

Amarillossa muutettiin muun maussa baaritiskien ja esiintymislavan paikkoja, minkä myötä ravintolaan saatiin lähes 60 asiakaspaikkaa lisää.

Ukko Nooassa suurin muutos oli lasitetun terassin muuttaminen osaksi ravintolaa. Näin ollen vain kesäisin käytössä ollut tila palvelee jatkossa asiakkaita ympäri vuoden.

– Ukko Nooa laajenee hieman myös Hatanpään valtatielle päin, ja ravintolan aukioloajat muuttuvat merkittävästi. Ukko Nooa tulee olemaan tulevaisuudessa auki joka päivä klo 12–04. Lisäksi ravintolaan saadaan Black Jack, TV:n urheilutarjonta monipuolistuu, seurapelit lisääntyvät ja ruokatuotteeseen tulee mielenkiintoisia uutuuksia, listaa ravintolapäällikkö Ilpo Kantola.

Tammikuussa uudistuneena avautunut Fransmanni puolestaan laajeni Koskikeskuksen suuntaan. Laajennuksen myötä ravintolan pinta-ala kasvoi noin 60 neliötä ja asiakaspaikkoja saatiin lisää lähes 40.

Muutostöiden yhteydessä myös sisäänkäynti Koskikeskuksesta Sokos Hotel Ilveksen ravintoloihin selkeytyi. Uudistuneiden ravintoloiden avajaisia vietetään perjantaina 17.2. ja lauantaina 18.2.

 

Jaa

Viimeksi päivitetty 25.05.2012 13:12