Keskustori.fi

Vuoden tamperelainen chilimies Marko Suksi

Musta hevonen kiri kisan voittoon.

Ensimmäistä kertaa Vuoden tamperelainen -kisan historiassa voittaja tuli raadin asettaman nimilistan ulkopuolelta. Kisan voitti "chilin lähettiläs" Marko Suksi.

Suksi on Chilifest Finlandin organisoija ja lisäksi hänellä on chili- ja BBQ-tuotteita myyvä Poppamies-verkkokauppa. Ravintola Roastissa hän toimii PR-miehenä.

Suksen kaksi ystävää perusti Facebookissa sivuston: Äänestä poppamies Marko Suksi vuoden tamperelaiseksi 2012! Se kannatti, ja sosiaalinen media näytti kyntensä.

– Minulla ei kyllä ollut osaa eikä arpaa tuohon FB-sivuun. Äänestyksen loppuvaiheessa kuulin, että olen kärkikolmikossa. Mietin, että hetkinen, mitä jos mä voitan. Todella mahtava kunnia. Olen lähes sanaton, iloitsee Marko Suksi voitosta.

Miten aiot palkita kaksi ystävääsi, jotka panivat alulle sivuston?

– Enköhän palkitse heidät illallistyylisellä ratkaisulla.

"Chilin lähettiläs" myöntää, että kotona jääkaappi on täynnä chilituotteita.

– Aamiaisella syön kuitenkin puuroa ilman chiliä.

Marko Suksi on haaveillut, että Tampereesta tulee Suomen chilipääkaupunki. Suosittu alan festivaali Chilifest Finland 2012 onkin jälleen elokuussa Keskustorilla.

– Poppamies täyttää 4 vuotta ja juhlimme sitä koko perheen tapahtumalla Tallipihalla 3. maaliskuuta, lisää Suksi.

Vuoden tamperelainen -kisan kakkonen ja raadin asettaman listan ensimmäinen oli Näsinneulan ravintola, joka voitti niukasti kolmannelle sijalle yltäneen Rajaportin saunan.

Kilpailu järjestettiin yhdennentoista kerran. Sen järjestävät Tampere Tunnetuksi ry, Kaupunkilehti Tamperelainen ja Radio 957.

Lue lisää 

 

Jaa

Viimeksi päivitetty 25.05.2012 13:12